Hírek

Jól érzik magukat együtt

Vízilabda

2017. augusztus 3.

Balatonfüreden játszott gálameccset a jövő heti masters-világbajnokságra készülő aranycsapat, a Millennium.

Jól érzik magukat együtt

Nagy élmény volt együtt játszani, de nagy élmény együtt edzeni is, igazából számunkra ez a legfontosabb. Természetesen mindenki győzni akar, azonban élvezünk minden percet, amit együtt töltünk. Jó érzés nosztalgiázni egy-egy helyzetnél. Nekem nem jutnak eszembe a régi poénok de a többiek végig dumálnak, nem is értem, én a feladatomra koncentráltam, a többiekre ez nem jellemző, megpróbálom majd jobb belátásra téríteni őket” – mondta Székely Bulcsú, és egészen a monológ végéig komoly tudott maradni a 2000-ben olimpiai bajnok csapat egyik mókamestere. 

Kemény Dénes legendás csapatának tagjai persze nem véletlenül gyakorolnak újra együtt, hiszen a Millennium a hétfőn kezdődő masters-világbajnokságra készülnek, és szerdán Balatonfüreden szálltak vízbe az Oázis SC ellen, amely szintén ott lesz a viadalon. Kapujában dr. Zlinszky Jánossal, a BENU Magyarország igazgatósági tagjával. A mérkőzést persze az aranycsapat nyerte meg – mint régen is oly sokszor –, de természetesen itt nem ez volt a lényeg. Hanem az élmény a játékosoknak és az élmény az 1000 nézőnek. 

 

„Ma is tanultam valamit. Amikor becseréltem Székely Bulcsút Steinmetz Barna helyére, akkor mondták is a többiek, hogy megjött a védelem” – mondta Kemény Dénes kapitány, ami pontosan arra utal, hogy a Steinmetznél „két számmal” kisebb Székely aztán végig komolyan vette a meccset. 

A gálameccsen vízbe szállt Gergely István, Szécsi Zoltán, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Märcz Tamás, a születésnapos Molnár Tamás, Székely Bulcsú, Steinmetz Barna, Varga Tamás, Varga Zsolt, Vári Attila, s láthatóan mindenki élvezte a játékot, no meg az együtt töltött időt. 

„A kondícióm tökéletes, napi nyolc órát edzünk, nagyon jók leszünk. A legjobb az egészben az, hogy együtt játszunk. Dénessel és a csapattal nagyon jól érezzük magunkat” – mondta nevetve Varga Tamás.

Forrás: waterpolo.hu 
Fotók: Madar Dávid

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő