Hírek

Kilencedik alkalommal futhatunk a rákgyógyításért

Atlétika

2017. szeptember 4.

A Dunántúli Postás Sportegyesület szeptember 9-én, szombaton kilencedik alkalommal rendezi meg Pécsett a Fuss a Rákgyógyításért karitatív futónapot.

Kilencedik alkalommal futhatunk a rákgyógyításért

A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is a Széchenyi térről rajtol majd a jótékonysági futóverseny, a 3 kilométeres útvonal végén pedig ide is érkezik vissza a mezőny. A szervezők reményei szerint idén is megtelik a város főtere a segítő szándékú futókkal, akik a történelmi belvárosban akár futva, kocogva vagy sétálva is teljesíthetik a távot, hiszen nem az eredmény, hanem a részvétel a fontos.

Szombaton délelőtt 9 órától lehet regisztrálni a futásra, a nevezési díj egységesen 1000 forint, a befolyt összeget a pécsi székhelyű Nőgyógyászati Daganatos Betegekért Alapítvány számára utalják majd át a rendezők. A tekintélyes múltra visszatekintő karitatív rendezvénysorozat eddigi nyolc futása során összesen több mint 15 000 résztvevőt regisztráltak, a nevezési díjakból közel 17 millió Ft támogatás gyűlt össze.

A résztvevők (a készlet erejéig) erre az alkalomra készülő ajándékpólót kapnak, amelyet viselve a program napján kedvezményesen tekinthetik meg a nevezők a Pécsi Állatkertet és a Csontváry Múzeum kiállításait.

A rendezvényen zenél a RocktoRock együttes, fellép Beck Zoli és Zaza, valamint a PTE Táncegyüttes. A futás 11.15-kor indul, amelyet sikeres baranyai sportolók által vezetett közös zenés bemelegítés előz meg. 

A rendezvény részletes programja, illetve a nevezéssel kapcsolatos további információk az egyesület honlapján (www.dpse.hu) találhatók.

Útvonal: Széchenyi tér - Irgalmasok u. - Citrom u. - Jókai u. - Jókai tér - Ferencesek u. - Szent I. tér - Janus P. u. - Mária u. - Flórián tér - Nagy Flórián u. - Király u. - Széchenyi tér


Program:
09.00 Regisztráció kezdete
10.30 Ünnepélyes megnyitó
Beck Zoli és Zaza
PTE Táncegyüttes 
Közös bemelegítés sikeres baranyai sportolók vezetésével
11.15 Rajt
12.15 Tombolasorsolás értékes nyereményekkel
A megnyitó előtt és a futás után a RockToRock együttes játszik.

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő