Hírek

Több pécsi is eredményesen szerepelt atlétikában

Atlétika

2017. szeptember 6.

Szeptember első hétvégéjén két rangos versenyen is rajthoz álltak a PSN Zrt. Sportiskola atlétái, idén negyedszerre rendezték meg az Atlétikai Magyar Szuper Liga és az Atlétikai Serdülő Magyar Liga döntőit az MTK sporttelepén.

Több pécsi is eredményesen szerepelt atlétikában

A PSN Zrt. Sportiskola színeiben a serdülő korosztály képviselői 100 és 300 méteres síkfutásban és magasugrásban álltak rajthoz. Garamvölgyi Petra 100 méteren hatodik lett, Skriván Bíbor 100 és 300 méteren a negyedik és hatodik helyet szerezte meg. Borhy Anna 159 centiméteres ugrással a harmadik helyet szerezte meg a magasugró számban. Rúdugrásban is kimagaslóan jól szerepeltek a pécsiek, Garamvölgyi Petra egyéni csúccsal, 301 centiméteres teljesítményével alig csúszott le a dobogóról, végül a negyedik helyen végzett, ugyanebben a számban Borhy Anna lett a hatodik.

A felnőttek között a Szuper Liga döntőjében Kárpáti Enikő Kata magasugrásban a junior és felnőtt mezőnyben az előkelő negyedik helyet szerezte meg, majd Fazekas Milán Gábor 1500 méteren szintén alig csúszott le a dobogóról. A hosszútávfutók leghosszabb versenyszámában 14:58,61-es idővel a pécsi fiú a hetedik helyen ért célba.

Gratulálunk az atlétáknak a remek eredményhez!

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő