Hírek

Közel ezer aerobikos méri össze tudását Pécsen

Aerobik

2017. október 18.

Október utolsó hétvégéjén a Magyar Torna Szövetség aerobik szakága és a PSN Zrt. közösen rendezi a Magyar Kupa döntőjét és a Hungarian Aerobic Open versenyt, amelyre tizenhárom országból közel ezer sportoló érkezik.

Közel ezer aerobikos méri össze tudását Pécsen

A PSN Zrt. Sportiskola aerobik szakosztályában folyó remek munkának köszönhetően a Magyar Torna Szövetség úgy döntött, hogy sok Budapesten megrendezett verseny után ezúttal a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnok adhat otthont a szezon egyik legfontosabb nemzetközi versenyének.

-          Nagyon nagy megtiszteltetés és egyben nagy feladat egy ilyen komoly megmérettetést szervezni, örülünk, hogy értékelte a szövetség a pécsi aerobik fejlődését és az elnökség rendezvényszervezés terén is jó véleménnyel van rólunk. A három napig tartó rendezvényen minden korosztály színpadra lép majd egészen a 7 éves korosztálytól a felnőttekig – árulta el Réfi Eszter, a PSN Zrt. Sportiskola aerobik szakosztályának vezetője, aki egyben házigazdaként a Hungarian Open és Magyar Kupa döntő versenyigazgatója is.

A PSN Zrt. Sportiskola színeiben várhatóan hetvenen fogják összemérni tudásukat ellenfeleikkel, ráadásul nagyon sokan esélyesek az aranyéremre, illetve a dobogós helyekre is. Október 27-én, pénteken 14:40-kor az ünnepélyes megnyitóval kezdődik a program, majd este fél hétig mutatják be gyakorlataikat az aerobikosok. Szombaton délelőtt a Magyar Kupa döntőjében a basic, challenge és stepaerobik képviselőinek szurkolhatnak majd a nézők, délután pedig a legnehezebb és leglátványosabb gyakorlatokkal színpadra lépő sportaerobikosoké lesz a főszerep, akikre vasárnap a döntő vár majd a Lauber Dezső Sportcsarnokban. A szurkoló, hozzátartozó, érdeklődő felnőttek 1000, a diákok és nyugdíjasok 600 forintos napijegyet válthatnak, amelyért cserébe várhatóan magas színvonalú gyakorlatokat tekinthetnek meg a nem mindennapi rendezvényen.

 


MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. július 17.

Nyaralás alatt sem pihen

Úszás 2018. július 17.

Risztov Éva motiválta az úszókat

Atlétika 2018. július 11.

Európa legjobbjai között Kárpáti Enikő