Hírek

Tóth Szilárd az év edzője

Triatlon

2018. január 9.

Január 6-án rendezte a Magyar Triatlon Szövetség a díjátadó gáláját és bálját, amelyen a tavalyi évben legjobb eredményt elért sportolókat és edzőiket köszöntötték. A díjazottak között a PSN Zrt. Sportiskola két sportolója és edzőjük is szerepelt.

Tóth Szilárd az év edzője

A PSN Zrt. Sportiskola triatlonosai sikert sikerre halmoztak az elmúlt esztendőben is, Bicsák Bence számára már a 2016-os év is nagyszerű eredményeket hozott, ám 2017-ben a felnőttek között is letette a névjegyét a fiatal tehetség. A mindössze 22 éves sportoló korosztályában, U23-ban triatlonban és duatlonban is a legjobbnak bizonyult a magyar mezőnyben. A másik pécsi triatlonos, Sárszegi Noémi is sokat fejlődött az elmúlt hónapokban, amelynek eredményeként megnyerte a duatlon ranglistát, így az év legjobb U23-as versenyzője lett, nagy jövő állhat a 21 éves sportoló előtt.

A két kiváló triatlonos immár évek óta Tóth Szilárddal készül a versenyekre, a tréner odaadó és kimagaslóan eredményes munkájának elismeréséül a Magyar Triatlon Szövetség 2017-ben az év edzőjének választotta a pécsi szakembert. 

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2018. június 20.

Simon Dezső is rajthoz állna a vb-n

Úszás 2018. június 11.

Kenderesi Tamás volt a leggyorsabb Canet-ban

Kézilabda 2018. június 11.

Veretlenül lettek bajnokok a kis kézisek

Atlétika 2018. június 8.

Pécsi győzelem a Budapest Openen