Hirdetés - Bolko Print

Pályafoglaltság

HULLÁMFÜRDŐ

2018.03.25.-én 18:00-20:00-ig az 50m sportmedence zárva tart vízilabda edzés miatt, da a tanmedence a kiírtak szerint üzemel.

Letöltés: Uszoda pályafoglaltság (március 19. - március 25.)

Letöltés: Tanmedence pályafoglaltság (március 19. - március 25.)

Letöltés: Tornaterem

Letöltés: Mérközések, program

 

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a vízilabdaedzések előtti pályafoglaltság időpontja tartalmazza a pályaberendezést is, ezért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.


Kedves Vendégeink!

2012. október 1-től a szekrénykulcs kauciója 1.000 Ft, vállfát pedig 200 Ft kaució ellenében tudunk biztosítani vendégeink számára.
Megértésüket köszönjük, jó pihenést, sportolást és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

 

Műszaki hiba: zárva a Hullámfürdő sportmedencéje


Súlyos műszaki hiba miatt kedd éjszaka le kellett ereszteni a Hullámfürdő 50 méteres sportmedencéjének vizét, így ez a medence a hiba elhárításáig nem használható. A többi szolgáltatás változatlanul üzemel.

Az üzemeltető PSN Zrt. ezúton tájékoztatja az uszodalátogató közönséget, hogy egy kedd késő esti súlyos műszaki hiba miatt azonnal le kellett ereszteni a Hullámfürdő (Abay Nemes Oszkár Sportuszoda) 50 méteres versenymedencéjének teljes vízmennyiségét, így ez a medence a hiba elhárításáig és a medence újratöltéséig - szerdán, csütörtökön és pénteken biztosan egész nap - semmilyen célból nem látogatható, nemcsak a nagyközönség előtt, hanem elmarad valamennyi itteni szervezett sportfoglalkozás is.
A tanmedence, a szauna, a konditerem, a HEP,  a büfé, illetve az uszoda valamennyi szokásos további szolgáltatása a korábbiaknak megfelelően üzemel.
Megosztom:     |  
Hirdetés - sportiskola