Hirdetés - Bolko Print

Bemutatkozás

VÁRKŐI STADION

7622 Pécs, Verseny utca 1.A Várkői Ferenc Diák- és Szabadidősport-központ (az egykori patinás Bőrgyár-pálya, a mai is álló, ipari műemléki védettség alatt álló faszerkezetű lelátójával) a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. kezelésében lévő, a Verseny u. 1. szám alatt elhelyezkedő egy nagy füves labdarúgó-pályából, három salakos labdarúgó, illetve egy salakos teniszpályából álló sportkomplexuma.

A füves labdarúgópályát salakos futópálya veszi körül, így labdarúgó-mérkőzések mellett rendszeresen diák-atlétikaversenyek házigazdaszerepét is felvállalja.

A pályán álló klubházban találhatóak a férfi-női öltözők és mosdók, illetve az emeleten kb. 50 fő befogadására alkalmas, felszerelt klubhelyiség tartozik.

A Várkői pálya hosszú évek óta a (tavaszi-őszi rendezésű) Pécs Városi Kispályás Labdarúgó-bajnokság házgazdája, de rendszeresen itt játsszák bajnoki mérkőzéseiket és tartják edzéseiket a PMFC, ill. a PVSK női labdarúgói. Emellett a Várkői-pálya hagyományosan a különféle városi és megyei szabadtéri, elsősorban labdás diákolimpiai sportágak otthona is.

 

Technikai adatok/felszereltség:

 

füves nagy pálya: 110 x 67,8 m

nagy salakos pálya: 96 x 50 m

két kispálya: 40 x 20 m

teniszpálya: 40 x 15 m

futópálya: 400 m

12 db kiskapu (3x2 m)

4 db hordozható kapu (5 x 2 m)

2 db hordozható nagykapu (7,32 x 2,44 m)

4 rögzített nagykapu (7,32 x 2,44 m)

Megosztom:     |  
Hirdetés - Tent for rent