Hírek

Uszodai mozgásprogram nyugdíjasoknak

Úszás

2011. május 17.

Nagyszabású uszodai mozgásprogram indult Pécs nyugdíjasai számára az Egészséges Városért Alapítvány, a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. és a Pécsi Úszóiskola támogatásával.

Uszodai mozgásprogram nyugdíjasoknak

A víz alatti torna célja a mozgáskészség megőrzése, az állóképesség fejlesztése, az ízületek védelme és a tartásjavítás. A vízi-tornát szakképzett gyógytornász tartja háromnegyed órán keresztül a Hullámfürdő tanmedencéjében kedd kivételével minden hétköznap reggel nyolc órától. Szerdán és csütörtökön pedig kilenc órai kezdettel a sportmedencében szabadúszáson vehetnek részt a pécsi nyugdíjasok, amelyet úszásoktató felügyel, aki a résztvevőknek igény szerint segítséget nyújt technikájuk javításához, fejlesztéséhez is. Erre a programra úszni tudó jelentkezőket várnak, oktatást nem tudnak vállalni jelen esemény keretein belül a szervezők.

A vízi-tornára és a szabadúszásra folyamatosan várják a jelentkezőket a Pécsi Úszóiskolában személyesen, illetve telefonon. Májusban a két programra egyaránt havonta 400 forint a részvételi díj fejenként, júniusban pedig 500 forintért edzhetnek a pécsiek az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában.

 

Bővebb információ kérhető a Pécsi Úszóiskola elérhetőségein (telefonszám: 0672/311-699 vagy +3670/2450-999, e-mail: pecsiuszoiskola@gmail.com), illetve az Egészséges Városért Alapítvány munkatársainál (telefonszám: 0672/312-965, e-mail: egvaralap@mail.datanet.hu).

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. április 14.

Elhunyt Lindenlaub Roland

Lövészet 2021. április 13.

EB válogatón nyert bronzérmet Csonka Zsófia

2021. április 12.

Aktuális heti versenyek