Hírek

Elégedettek a hetedik hellyel a vízilabdások

Vízilabda

2011. május 21.

A PVSK-Füszért OB I-es vízilabda-csapatának tagjai elégedettek lehetnek az elmúlt bajnokságban elért eredményükkel, hiszen a szezon elején kitűzött célt, a nyolc közé kerülést teljesítette az együttes.

Elégedettek a hetedik hellyel a vízilabdások

Petik Attila, a pécsiek edzője lapunknak elmondta, hogy a befejezést nézve abszolút elégedett a játékosai teljesítményével.

- Voltak olyan meccsek, amelyeket bravúrral nyertünk idegenben is, de volt olyan időszak is, amikor a könnyebb hazai találkozókat is elbuktuk. Szerencsére felül tudtunk kerekedni a hullámvölgyeken, így most már csak örülnünk kell a hetedik helyezésnek – foglalta össze az elmúlt idény nehézségeit a vezetőedző.

Akitől megtudtuk, hogy valószínűleg lesznek változások a játékoskeretben, de a vezetőség mindenkinek ajánlott már új szerződést, csak az a kérdés, hogy elfogadják-e.

- Egy-két héten belül kiderül, hogy ki megy és ki marad a csapatnál. Úgy gondolom, három vagy négy ember biztos távozik, de az angol Scholefield marad Pécsett, a japán játékosunknak pedig már több csapat is szerződtetné, meglátjuk, kit választ – vázolta fel a lehetőségeket Petik Attila.

Vári Attila, az együttes kétszeres olimpiai bajnoka szintén örül, hogy csapata elcsípte a hetedik helyet.

- A tavalyi teljesítményhez képest sokkal stabilabban vízilabdáztunk idén, és a közönség számára is élvezhetőbbek voltak a mérkőzéseink. Szerencsére az idény végi sérüléshullám ellenére is meg tudtuk tartani a hetedik helyet – értékelte Vári Attila az évadot.

A vízilabdások májusban még levezető edzéseket tartanak, a felkészülést pedig július végén kezdik meg.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. május 13.

Toboroz a vízilabda szakosztály

2021. május 10.

Aktuális heti versenyek