Hírek

Félidőben a TESZ vezet a kispályán

Labdarúgás

2011. június 1.

Félidejéhez érkezett a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. által szervezett Hummel-kupa városi kispályás labdarúgó bajnokság, amelynek a Várkői stadion salakos pályái adnak otthont.

Félidőben a TESZ vezet a kispályán

Ezen a héten már az őszi bajnokság első fordulójának mérkőzéseit rendezték, hétfőn pedig a második – egyben a nyári szünet előtti utolsó – kör összecsapásai várnak a labdarúgókra. A kiváló hangulatú rendezvényen több mint nyolcvan csapat ezernél is több játékosa méri össze tudását hétről hétre. A bajnokság nívójának növeléséhez a PSN Zrt. jelentős anyagi támogatást nyújtott, a szervezők jóvoltából új salak került a pályákra és az öltözőket is felújították a rajtra.

- Szerencsénk volt az idén, mert az időjárás nem szólt bele a szervezésbe, csak pár meccset kellett az eredeti tervvel ellentétes időpontban lejátszani. Az őszi idény vége pedig átnyúlt volna novemberre, amikor már kiszámíthatatlan az időjárás, ezért inkább most játszunk le két fordulót az őszi mérkőzésekből – mondta lapunknak a kispályás bajnokság főszervezője, Ábrahám Attila.

Több játékos is kiemelte, hogy az idei bajnokság egyik legnagyobb pozitívuma az országos szinten is kiemelkedő minőségű honlap, ahol folyamatosan frissülnek az információk, meg lehet tekinteni a góllövőket és a tabella alakulását is. Ugyanakkor a játékosok innen értesülnek az esetleges módosításokról és a játékvezetői küldésről is.

Toma Árpád, a megye I-ben idén bajnoki címet szerző Sellye edzője ugyancsak a honlapot és a tökéletes szervezést emelte ki: - Az idei nagyon jól megszervezett bajnokság, amelyhez a honlap is nagyban hozzájárul, hiszen ezen keresztül minden információ hamar és pontosan eljut az érdekeltekhez. Kiváló körülmények között, felújított öltözőkben készülhetünk minden héten a mérkőzésekre – sorolta a pozitívumokat az immár nyolc éve kispályázó volt válogatott labdarúgó.

A tavaszi kör után a Szuperligát a Toma Árpádot is soraiban tudó TESZ vezeti, második az Albatrosz, a félidei dobogó harmadik fokára pedig a Duplex Rota állhat. Az I. osztályban a Diana Vendéglő vezet, második a Kácsor Síremlék, a harmadik helyen a Balkán Express áll.

A Szuperliga tavaszi gólkirálya huszonegy találattal Bori Szilveszter (Albatrosz) lett, őt hat góllal lemaradva csapattársa, Galambos Zoltán követi, Reich Sebastian (TESZ) tizenkét góljával a harmadik. Az I. osztály góllövőlistája szorosabb, tizenhárommal Bakó Gábor (Diana Vendéglő) áll az élen, őt holtversenyben, csupán két góllal lemaradva Kiszely Mihály (Állás-Pont) és Hideg Mihály (Balkán Express) követi.

A városi kispályás labdarúgó bajnoksággal kapcsolatban friss híreket, fotókat a www.kispalyas.baranyafoci.hu oldalon érhet el.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán