Hírek

Kispályás foci: a salakról a terembe költöznek

Labdarúgás

2011. október 15.

Ugyan az öregfiúknak és a III. osztály labdarúgóinak még le kell játszaniuk pár mérkőzést az Intersport-kupa városi kispályás labdarúgó-bajnokság végéig, de a többi osztályban befejeződtek a küzdelmek, kialakult a végeredmény.

Kispályás foci: a salakról a terembe költöznek

Azonban a csapatok számára ezzel nem ért véget az év, hiszen új helyen, a Lauber Dezső Sportcsarnokban, az eddiginél jobb körülmények között, mégis kevesebb nevezési díjért kezdhetik meg a téli terembajnokságot, ugyancsak a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. szervezésében.

A Szuperligában a tizennyolc mérkőzésből tizennégyen győzedelmeskedő TESZ lett az első, az I. osztályt egy pont előnnyel a Kácsor Síremlék nyerte. A II. A osztályban volt a legnagyobb a küzdelem, a Tax Team csak eggyel több győztes mérkőzésével előzte meg az ugyanannyi pontot összegyűjtő Hauni Sopiana együttesét, a B csoportban pedig a Red Label tudta a legtöbb pontot szerezni a tizennyolc mérkőzés során. A díjátadó rendezvényt november 4-én, pénteken tartják a Delta étteremben, mind a nyolc csoport győztese Adidas szerelést kap jutalomként az Intersport felajánlásából.

A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. csökkentette a tavalyi nevezési díjakat, a mérkőzéseket pedig új helyen, a korábbiaknál is jobb körülmények között, a Lauber Dezső Sportcsarnokban rendezik, a csapatok az eredményjelző táblát is használhatják. A terembajnokságra október 28-ig lehet jelentkezni a bajnokság főszervezőjénél, Ábrahám Attilánál (+20/2346-440, sportcsarnok@psnzrt.hu)

A „Pécs város terembajnoka” cím győztes együttese egy garnitúra Adidas szerelést kap a verseny végén, de a csoportok első három helyezettje, a legjobb kapusok és a gólkirályok is értékes díjakat vehetnek át tavasszal.

A bajnokságokkal kapcsolatban minden fontos információ, versenykiírás, nevezési lap letölthető a  www.kispalya.baranyafoci.hu oldalról.


MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán