Hírek

Játékoscserék, győzelem idegenben is

Kézilabda

2011. október 20.

Megszerezte első idegenbeli győzelmét az NB I-ben szereplő pécsi kézilabdacsapat, Németh Attila tanítványai a bajnokság utolsó helyén álló Mezőkövesdet győzték le.

Játékoscserék, győzelem idegenben is

A következő megmérettetés november 28-án, pénteken vár az együttesre, a Kecskemét látogat a Lauber Dezső Sportcsarnokba. A mérkőzést ingyen tekinthetik meg azok, akik a csapat honlapján (www.varioautokc.com) található kupont letöltik és kinyomtatva leadják a bejáratnál.

 

A VarioAuto Pécs KC végig magabiztosan vezetett Mezőkövesden, amire nem számított a mintegy kilencszáz szurkoló, aki a hazai csapat első győzelmét szerette volna megünnepelni. Tévedtek. A pécsiek megmutatták, hogy a teljesen átalakult keretet sikerült csapattá kovácsolni és idegenben is meg tudták szerezni a győztesnek járó két pontot.

- Nagyon jól felkészültünk a Mezőkövesdből és szerencsére sikerült megvalósítanunk azt, amit elterveztünk. Sikerünkhöz nagyban hozzájárult Marinko Kekezovics, hiszen a végjátékban nagyon fontos négy gólt lőtt – mondta Németh Attila vezetőedző.

A Pécs következő ellenfele a nyolcadik helyen álló Kecskemét lesz péntek este hat órakor, pécsi győzelem esetén megcserélődne a két együttes helye a bajnokságban.

- A Kecskemét nagyon rutinos csapat, a gyenge pontjuk az lehet, hogy nem annyira terhelhetők a játékosok, ezért gyors és pontos játékkal esélyünk lehet a két pont megszerzésére – árulta el lapunknak a tréner.

A héten két játékostól is megvált az együttes, Vajda Kornél és Szabó Tamás nem teljesítettek az elvártnak megfelelően, ezért szerződést bontott velük a klub. Azonban a pécsi születésű Hajdu Gábor már kedden Pécsett edzett, a játékosra átlövő és védekező poszton számít Németh Attila.

 


MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán