Hírek

A Hullámfürdő részben átvállalja az ÁFA-emelést

Úszás

2011. december 30.

Elkészült az új árlista, amely 2012. január 2-től érvényes. Idén is szeretettel várjuk a Pécs belvárosában található Hullámfürdőbe a kikapcsolódni, úszni, sportolóni vágyókat.

A Hullámfürdő részben átvállalja az ÁFA-emelést
Amint ismert, az Országgyűlés döntése nyomán január elsejétől változott az általános forgalmi adó (áfa) mértéke. A PSN Zrt. által üzemeltetett Hullámfürdő jegy- és bérletárainak eddigi 25%-os áfa-tartalma így 27%-ra emelkedett.
Miközben a termelők, kereskedők, szolgáltatók egy része automatikusan beépíti áraiba a plusz két százalékot, a PSN Zrt. a különbözet egy részét még hatékonyabb működéssel igyekszik saját maga kigazdálkodni, így a belépőjegyeket megvásárló látogatókról leveheti az emelkedés terhének egy részét.


A 2012-es árlista a szövegre kattintva letölthető.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az egyes adótörvények és azzal összefüggő egyéb törvények módosításáról szóló 2011.évi CLVI. törvény többek között módosította az önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról szóló 1993. évi XCVI. Törvényt. A módosítás jelentősen szűkítette az egészségpénztárak által nyújtható szolgáltatások körét.

2012. január 1-től egészségpénztári keret terhére NEM lehet igénybe venni a következő kiegészítő, illetve életmódjavító szolgáltatásokat:

  • sportolás
  • gyógy-és egészségügyi üdülés
  • gyógyfürdő belépők
  • rekreációs üdülés (SZJA köteles volt)
  • életmódváltozást elősegítő kúrák (SZJA köteles volt).

A módosítást követően 2012-től sajnos nem lehet egészségpénztári kártyával fizetni a Hullámfürdőben. Megértésüket köszönjük!


MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. április 14.

Elhunyt Lindenlaub Roland

Lövészet 2021. április 13.

EB válogatón nyert bronzérmet Csonka Zsófia

2021. április 12.

Aktuális heti versenyek