Hírek

A Dunántúl terembajnokai a sportcsarnokban

Labdarúgás

2012. január 13.

Huszonharmadszor csapnak össze január 15-16-án Pécsett a nyugati országrész legjobb teremfocistái, hogy a Lauber Dezső Sportcsarnokban eldöntsék, ki lesz 2012 dunántúli bajnoka.

A Dunántúl terembajnokai a sportcsarnokban
Az idén az Intersport-kupáért kiírt, csaknem negyedszázados múltra visszatekintő tornán az új rendező, a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. a korábbi kisebb termek után ezúttal a Lauber Dezső Sportcsarnokba hívta meg a két helyi (TESZ, Duplex Rota) mellett tíz dunántúli város terembajnokait. Miközben a körülmények javultak, a tét változatlan: a három négyes csoportba sorsolt 12 gárda a szombaton délelőtt tíztől este nyolcig tartó csoportkör után január 15-én, vasárnap, ugyancsak tíz órától a helyosztókon, a két legjobb pedig a 14.30-kor kezdődő fináléban küzdhet meg az országrész legjobbjának járó trófeáért.
A főszervező Ábrahám Attila ezúttal is nívós, pörgős meccsekre számít, az esélyesek közé sorolva a tavalyi győztes Komló mellett az erős csapattal jelentkező kanizsai, veszprémi, fehérvári – és természetesen pécsi gárdákat.
A meccseket az általános kispályás-szabályok szerint játsszák (2x13 perc, 5+1-es csapatok, folyamatos csere, kapusról is van szöglet, hazaadás nincs stb). További információk, majd részletes eredmények: www.kispalya.baranyafoci.hu.
A tornára a támogatók jóvoltából mindkét napon ingyenes a belépés.

A teremtorna műsorfüzete a szövegre kattintva letölthető.
MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán