Hírek

Országos döntőbe jutottak kézilabdásaink

Kézilabda

2012. március 6.

Március 3-án, az Alsóörsön megrendezett kézilabda utánpótlás országos elődöntőn a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. kézilabdásai a Pick Szegedet is megelőzve a második helyen jutottak az ország legjobb nyolc csapata közé.

Országos döntőbe jutottak kézilabdásaink

A pécsi U 14-es korosztályt (1997. január 1. után születettek) a tizenhat csapatot felvonultató országos elődöntőben csak az MKB Veszprém előzte meg, a mieink két góllal verték meg a Pick Szegedet, ezzel bejutottak az országos döntőbe.

- A Pick Szegedet kiváló színvonalú mérkőzésen, nagyszerű védekezéssel és remek kapusteljesítménnyel, igazi csapatmunkával sikerült legyőznünk. Mindhárom mérkőzésen egyénileg és csapatként is jól működtünk – mondta Kovács Gábor, a pécsiek edzője.

A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. kiválóságai ezzel az eredménnyel bejutottak az április 13-15 között megrendezendő gyöngyösi döntőbe.

A csapat tagjai: Bárány Balázs, Bognár Áron,  Csizmadia Bence, Emberovics Milán, Erdélyi Balázs, Kis Dániel, Mayer Balázs, Mészáros Erik, Pais Kálmán, Rohr Barnabás, Somogyvári Attila, Szegleti Richárd, Szommer Erik, Temesvári Csanád, Temesvári Zalán, Zengei Martin

Edzők: Kovács Gábor és Halmai Csaba

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán