Hírek

Ötven fölött is népszerű a foci

Labdarúgás

2012. március 7.

Ugyan még véget sem ért a teremlabdarúgó bajnokság a Lauber Dezső Sportcsarnokban, de már lehet nevezni a városi szabadtéri kispályás bajnokságra is. A küzdelmek április másodikán indulnak a tavaszi idény első mérkőzésével.

Ötven fölött is népszerű a foci

Március 31-én, az utolsó forduló összecsapásait követően adja át a szervező Pécsi Sport Nonprofit Zrt. a teremlabdarúgó bajnokság díjait, azonban a kispályás nevezések már javában zajlanak.

Február vége óta fogadják jelentkezőket, a nevezés március 19-én zárul.

- Március 12. és 14. között 15.00-tól 18.00-ig a Várkői-stadionban várjuk a nevezéseket. Az utolsó jelentkezéseket március 19-én az előbb említett délutáni órákban fogadjuk el. Délelőtt a Lauber Dezső Sportcsarnokban személyesen, illetve e-mailen is lehet nevezni. A Versenybizottság a beérkezett nevezési dokumentáció feldolgozása után az érintett csapatokat esetleges hiánypótlásra szólítja fel – nyilatkozta lapunknak a főszervező, Ábrahám Attila.

A csapatok bruttó 50 000 forintért tudnak nevezni, amely összeget a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. pénztárában (Lauber Dezső Sportcsarnok) lehet befizetni a nevezési határidőig minden hétköznap 12.00-ig.

A bajnokság során a Szuperliga I. és II. osztály csapatai hétfőnként mérkőznek meg egymással, csütörtökön pedig a III. osztály és a szenior liga labdarúgói mérik össze tudásukat az értékes díjakért: a minden osztály bajnoka egy garnitúra szerelést és egy táskát, a 2-3. helyezettek pedig labdákat nyernek a kupának idén is nevet adó Intersport támogatásával.

- Bízunk benne, hogy legalább a tavalyi létszámot elérjük, azonban azzal is tisztában vagyunk, hogy egyre nehezebben teremtik elő a csapatok a nevezési költséget. Idén újdonságnak számít, hogy „Old boys” néven elindítunk egy ötven év felettieknek szóló tornát is, amelynek az összecsapásait szerdán rendezzük a Várkői-stadionban. Örömmel mondhatom, hogy március elejéig már összesen nyolc csapat jelezte, hogy szeretnének részt venni ebben a bajnokságban – mondta Ábrahám Attila.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. január 11.

Interjú Lukács Gergellyel

2020. december 31.

Búcsúzunk 2020