Hírek

Nagy csatákat hozott a teremfoci utolsó fordulója

Labdarúgás

2012. április 4.

Március 31-én véget ért a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. által szervezett első teremlabdarúgó-bajnokság, az Intersport-kupa. Az utolsó forduló izgalmas összecsapásokat hozott, végül a Linox Róth-Ker együttese lett a terem legjobbja.

Nagy csatákat hozott a teremfoci utolsó fordulója

Szoros csatában győzött az utolsó fordulóban a Linox Róth-Ker, ezzel játékosai elnyerték a bajnoki címet és minden labdarúgó hazavihetett egy garnitúra mezt is. Szintén az utolsó mérkőzésen aratott győzelmével második helyezést ért el a Forza Yellows, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig a Hungaro Chemicals álhatott fel. A második helyezett három, a harmadik kettő, de még a negyedik gárda is egy labdával gazdagodott.

A rájátszás, illetve a bajnokság kiegyenlítettségét mutatja, hogy a rájátszásban az első és ötödik helyezett csapatok között mindössze három pont különbség volt. A szokásoknak megfelelően a szervezők díjazták az egyéni legjobbakat is, a legtöbb gólt, huszonhármat Teszárik Zoltán, a Forza Yellows játékosa lőtte, emellett egy Intersport ajándékutalvánnyal is gazdagodott. A legjobb kapus címet Kácsor István (Kácsor Síremlék) szerezte meg, a címmel együtt pedig egy teljes kapusfelszerelést kapott ajándékba. A legjobb mezőnyjátékosnak Dávid Ervint, a negyedik helyezett Duplex Rota játékosát választották, aki szintén egy Intersport ajándékutalvány értékét vásárolhatja le.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán