Hírek

Kertvárosi strandfoci dedikált Eb-labdákért

Labdarúgás

2012. május 30.

Amolyan pécsi focifellegvárrá alakulhat az idei Európa-bajnokság idejére Kertvárosban a Nevelési Központ sportpályáinak környéke.

Kertvárosi strandfoci dedikált Eb-labdákért

Itt ugyanis a június 8-tól július 1-ig tartó kontinensviadal ideje alatt felállított óriáskivetítőn bárki barátai társaságban, akár egy sör mellett szurkolhat kedvenc csapatának. A sportosabb kedvűek pedig az ugyanott szervezendő strandfoci-bajnokság értékes nyereményeiért akár pályára is léphetnek.

A kontinensviadal ideje alatt a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. az Eb mintájára négy plusz egy fős strandfoci-bajnokságot szervez a Nevelési Központ udvarán e célra kialakított homokos pályán, amelyre még várják a maximum tizenöt fős csapatok jelentkezését. Emellett az Eb apropóján a tizenhat csapat jelentkezési sorrendben kiválaszthatja (érdemes sietni, hiszen a sztárcsapatokra nagyobb a „kereslet”…), hogy melyik Eb-résztvevő ország nevét viseli, a csoportmérkőzéseket pedig a kontinensviadallal megegyező párosításban játsszák le.

A csapatok a 10 000 forint nevezési díj befizetését követően értékes ajándékokért csaphatnak össze, a győztes gárda teljes garnitúra szerelést nyer, emellett az Európa-bajnokság hivatalos labdájából hármat is kisorsolnak, amelyeket a magyar Eb-játékvezetői ötös dedikál. Az összecsapások után pedig a grund melletti sörsátorban szurkolhatunk az esti Eb-mérkőzések résztvevőinek.

Bővebb infó: Ábrahám Attila (varkoistadion@psnzrt.hu vagy 20/234-6440), a nevezési határidő: június 5.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán