Hírek

Németh Attilát Koleszár György válthatja

Kézilabda

2012. június 5.

A szezon legutolsó mérkőzését ugyan egy góllal elbukta a VarioAutó Pécs KC NB I-es férfi kézilabdacsapata, azonban már az összecsapás előtt biztos volt, hogy a pécsiek bennmaradtak az első osztályban.

Németh Attilát Koleszár György válthatja

Ez sem volt elég azonban Németh Attilának a kispad megtartásához: a miközben ő sikernek ítéli szereplésüket, a klub nem hosszabbította meg lejárt szerződését, Koleszár György a vezetőedzői tiszt várományosa.

Szeptemberben, a szezon kezdetekor biztos kiesőnek könyvelték el a pécsi kézilabdásokat, az előzetes latolgatások nem adtak sok esélyt a VarioAutó Pécs KC-nek.

- Az országos sportnapilapban az jelent meg, hogy biztosan a tabella alján végzünk. Ezzel ellentétben tizenhat pontot szereztünk az alapszakaszban, a biztos bennmaradást jelentő nyolcadik helyről pedig alig maradtunk le. Nagy érvágás volt, hogy januárban két kulcsjátékosunk is távozott, Kekezovics és Frey Tamás is a rivális Orosházához igazolt, emellett ellenfeleink remek erősítései sem könnyítették meg a dolgunkat a rájátszásban – panaszolta Németh Attila vezetőedző.

Akinek az értékelése szerint minden játékosa előrelépett az idei bajnokságban, Grünfelder Péter, Hajdu Gábor, Szepesi István és Papp Márk önmagukhoz képest sokat fejlődtek. Hudák Henrik ugyan Gyöngyösön folytatja a pályafutását, a többiek azonban információnk szerint Pécsett képzelik el a jövőjüket.

Közben a klub vezetői bejelentették, nem az eddigi mesterrel képzelik el a folytatást. A szakvezető ezt inkább csalódottan, semmint meglepetten vette tudomásul, hiszen, amint fogalmazott, szakmai indokok nem támaszthatják alá, hogy nem vezettek eredményre tárgyalásai lejáró szerződése meghosszabbítására. Szerinte ugyanis igazi sikertörténet volt, ahogyan az általa összerakott, eközben talán a mezőny legszolidabb költségvetéséből gazdálkodó gárda végigjátszotta az idényt és biztosan kivívta a bentmaradást az élvonalban.

A szerződést ugyan még nem írták alá a felek, ám szóban már csaknem mindenben megállapodtak, így a jövőben Koleszár György irányíthatja az együttest.


MEGOSZTÁS
Legfrissebb
2021. március 1.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. március 1.

Csillogó ruhák, spárgák, érmek

Atlétika 2021. március 1.

Egy hétvége alatt két egyéni csúcs

Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep