Hírek

Új edző és csapatnyi csere a PMFC-nél

Labdarúgás

2012. június 6.

Mozgalmas időszakot él a PMFC: Bérczy Balázs klubigazgató lejáró szerződését nem hosszabbította meg a tulajdonos Matyi Dezső, helyette Feleki Attila lett az ügyvezető, az ő munkáját a korábbi MLSZ-főtitkár, Elbert Gábor segíti.

Új edző és csapatnyi csere a PMFC-nél

A szakember három évre szóló szerződést írt alá, amely azt mutatja, hogy a vezetőség talán hosszabb távra tervez az idei negyedik helyezett Budapest Honvédtól érkező trénerrel. A vezetőedző a következő idényre szeretne olyan csapatot kialakítani Pécsett, amelyért érdemes lesz kijárni a Stadion utcába szurkolni. Supka Attila a klubházban történt bemutatkozásakor elmondta továbbá, hogy korábban már belekóstolt a sikerbe, hasonló eredményeket szeretne elérni a PMFC-vel is. A szakvezetővel Pécsre jön a stábja is, Lőrincz Emil lesz a pályaedző, Babócsy Andrásra pedig a kapusedzői feladatok várnak.

Az érkezők száma valószínűleg tovább fog nőni, hiszen Elbert Gábor elmondása szerint várhatóan tíz, elsősorban magyar játékos jön Pécsre, akiknél a futballtudás mellett az emberi tulajdonságok is döntő jelentőségűek, hiszen a PMFC-ben játszóknak minden meg kell tenniük a csapat sikeréért. (Ami azért is lenne fontos, mert a vezetőség a következő szezonban a mezőny első felében szeretne végezni, az azt követő évben pedig nem más, mint a nemzetközi porondon való indulás a pécsiek célja.)

Az érkezők mellett immár nyolcan búcsúztak a PMFC-től, Holczer Ádám kapusra nem tart igényt tovább a pécsi együttes, Nenad Todorovics, Marko Scsepanovics, Marko Marovics, Vladimir Markovics, Samuel Ellis Ato mellett két magyarnak, Regedei Csabának és Pintér Attilának is új csapatot kell keresnie. Supka Attila szerint már most úgy kell alakítani a keretet, hogy a későbbiekben ne legyen átjáróház a csapatnál.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán