Hírek

Országos tornát nyertek az önkormányzati focisták

Labdarúgás

2012. június 18.

Június 16-án immár második alkalommal rendezték meg a Megyei Jogú Városok Labdarúgó Tornáját Budapesten. A megmérettetésen a tűzoltóság és a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. dolgozóiból álló csapat a döntőben legyőzte a szolnokiakat, így a pécsiek elhozták a le

Országos tornát nyertek az önkormányzati focisták

Idén új helyszínen, a Vasas SC műfüves pályáin csaptak össze egymással a megyék önkormányzati érdekeltségű dolgozóiból kialakított labdarúgócsapatok. A csoportmeccsektől a döntőig öt mérkőzésen diadalmaskodtak a pécsiek, ezáltal veretlenül vágtak neki a finálénak, ahol a szolnokiakat a rendes játékidőben elért 1-1-es döntetlent követően büntetőkkel győzték le. Az utolsó mérkőzés érdekessége, hogy a mindent eldöntő rúgásnál két kapus nézett farkasszemet egymással, a pécsi tűzoltó, Tasselmájer Adrián magabiztosan lőtte a labdát a hálóba, ezzel Baranyába nyerték el az aranyérmet. Az első hely mellett a legjobb kapusnak járó különdíjat is Pécs városa érdemelte ki.

 

A pécsi csapat tagjai: Ábrahám Attila (Pécsi Sport Nonprofit Zrt.), Márton Gábor (PSN Zrt.), Ábrahám Péter (tűzoltóság), Tasselmájer Adrián (tűzoltóság), Tasselmájer Tamás (tűzoltóság), Kis-Varga Attila (tűzoltóság), Lukács Gergely (PSN Zrt.), Ábrahám András (Magyar Posta).

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
2020. szeptember 21.

Aktuális heti versenyek

Atlétika 2020. szeptember 21.

Kettős győzelem Tatabányán

Labdarúgás 2020. szeptember 17.

Óvintézkedések a kispályás fociban is