Hírek

Országos tornát nyertek az önkormányzati focisták

Labdarúgás

2012. június 18.

Június 16-án immár második alkalommal rendezték meg a Megyei Jogú Városok Labdarúgó Tornáját Budapesten. A megmérettetésen a tűzoltóság és a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. dolgozóiból álló csapat a döntőben legyőzte a szolnokiakat, így a pécsiek elhozták a le

Országos tornát nyertek az önkormányzati focisták

Idén új helyszínen, a Vasas SC műfüves pályáin csaptak össze egymással a megyék önkormányzati érdekeltségű dolgozóiból kialakított labdarúgócsapatok. A csoportmeccsektől a döntőig öt mérkőzésen diadalmaskodtak a pécsiek, ezáltal veretlenül vágtak neki a finálénak, ahol a szolnokiakat a rendes játékidőben elért 1-1-es döntetlent követően büntetőkkel győzték le. Az utolsó mérkőzés érdekessége, hogy a mindent eldöntő rúgásnál két kapus nézett farkasszemet egymással, a pécsi tűzoltó, Tasselmájer Adrián magabiztosan lőtte a labdát a hálóba, ezzel Baranyába nyerték el az aranyérmet. Az első hely mellett a legjobb kapusnak járó különdíjat is Pécs városa érdemelte ki.

 

A pécsi csapat tagjai: Ábrahám Attila (Pécsi Sport Nonprofit Zrt.), Márton Gábor (PSN Zrt.), Ábrahám Péter (tűzoltóság), Tasselmájer Adrián (tűzoltóság), Tasselmájer Tamás (tűzoltóság), Kis-Varga Attila (tűzoltóság), Lukács Gergely (PSN Zrt.), Ábrahám András (Magyar Posta).

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán