Hírek

Downhill ob: törött is, csillogott is

Kerékpár

2012. július 12.

Július 8-án Eplényben rendezték a downhill kerékpárosok országos bajnokságát, amelyen városunkat 21 fős különítmény képviselte.

Downhill ob: törött is, csillogott is

A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. hat kerékpárosa is elindult a megmérettetésen, amely igen kalandosra sikerült.

- Herke Róbert törött ujjal kerekezett, ám így is a tizenötödik helyen ért célba az elit kategóriában. Emellett sajnos egy nagyobb baleset is történt az egyik edzésen. A Budapest DH-n az előkelő ötödik helyet megszerző Hóbor „Bab” Zoltán Eplényben eltörte a bokáját, így az egyik legjobb kerékpárosunk kiesett – panaszolta Nagy Sándor, a PSN Zrt. Hegyikerékpáros Szakosztályának koordinátora, aki tizenkét év kihagyás után először indult rangos versenyen, és számára is meglepő módon 4. helyen végzett a master kategóriában.

Halász „Hoho” Norbert, a PSN Zrt. egyik legtehetségesebb juniorja érte el a legjobb eredményt, a tizenhét éves bringás az igen előkelő harmadik helyen ért célba, ezzel megszerezve a frissen alakult csapat első bajnoki dobogós helyezését.

Kiemelkedően versenyzett még a pécsiek közül Gyulai „Csabika” Csaba (TPC SE), aki az elit kategóriában 4. lett, valamint Jelinszky „Ufo” Bálint (TPC SE) – ő az időmérőn elszenvedett hatalmas esése, majd egy műszaki hiba után teljesítette a távot, és így is a 10. helyen ért a célba.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán