Hírek

Nagy a mozgás a PMFC-nél

Labdarúgás

2012. július 19.

Augusztusban az olimpikonok mellett a PMFC-Matias játékosainak is szurkolhatnak a sportág szerelmesei, hiszen július 27-én nemcsak a londoni olimpiai játékok küzdelmei kezdődnek el, hanem az NB I-es labdarúgó-bajnokság játékosai is pályára lépnek.

Nagy a mozgás a PMFC-nél

Nagy nyüzsgés volt az elmúlt hetekben a PMFC háza táján. Játékosok jöttek, mentek, edzőtáboroztak. A búcsúzók között volt Regedi Csaba, aki Gyirmóton folytatja pályafutását. Az ex-pécsi tizenhetes itteni három éve alatt meghatározó szerepet töltött be az NB I-be feljutó együttesben. Emellett Nenad Todorovicsra és Marko Scsepanovicsra sem tartott igényt a vezetőség, de Kvekveskirivel, Gyánó Szabolccsal és Pintér Attilával sem hosszabbítottak szerződést.

A távozók mellett azonban jó pár játékos érkezett is Pécsre, Elbert Gábor, a PMFC cégvezetője sajtótájékoztatón mutatta be Szatmári Lórándot, Miroszlav Grumicsot és Jiri Krejcit. Szatmári régi ismerős a Stadion utcában, nem túl sikeres olasz túrája előtt is a PMFC-ben futballozott, Grumics Kaposvárról érkezett, a harmadik újonc, a 191 centis cseh védő pedig eddig hazájában játszott. A korábbi válogatott Bodnár László is Pécsett rúgja majd a labdát jövőre, számára fontos volt, hogy barátja, Bajzát Péter is a csapat tagja.

Úgy tudjuk, hogy Tököli Attilával is tárgyalt a PMFC, ám a 36 éves csatár nem jelent meg az edzéseken (Tököli szerint nem tartott abban a fázisban az egyezkedés, hogy tréningre kellett volna jelentkeznie), így a pécsi klub tárgytalannak tekinti Tököli szerződtetését.

Július 28-án, szombaton Pakson kezdi meg szereplését a PMFC a 2012/2013-as szezonban, augusztus 4-én a Ferencváros érkezik elsőként Supka Attila együtteséhez.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán