Hírek

OB I-ben indulnak a vízilabdások

Vízilabda

2012. július 19.

A 2011/2012-es szezonban a vízilabda első osztályban ugyan a mérkőzések eredménye alapján utolsó helyen végzett a PVSK-Füszért, azonban a következő bajnokságra tizenkettőről tizennégyre emelik a résztvevő csapatok létszámát...

OB I-ben indulnak a vízilabdások

Tizenegy együttes helye eleve biztos volt az élvonalban az elmúlt idényben elfoglalt helyezése alapján, emellett tizenkettedik résztvevőnek a juniorválogatottak szavazták az OB I-be. Az élmezőnyben vízilabdázhatnak továbbá a másodosztályban bajnoki címet szerző egriek, és indulási jogok kapott a Pécs is.

 - A tavalyi bajnokság végén a játékosokkal megbeszéltük, hogy közös felelőtlenség eredménye volt az utolsó hely, ezen pedig változtatni kell. A pécsi mag megmarad a 2012/2013-as idényre is, csak azok nem játszanak majd, akikhez nem ragaszkodunk. Hoppál Gergely, Soós Gábor és Hangay Róbert máshol folytatják pályafutásukat, az angol pólósaink hazamentek, de ha szükség lesz rájuk, készséggel állnak majd rendelkezésünkre. Bóbis Máté játéka még bizonytalan, bejelentkeztek érte külföldről, még nem lehet tudni, hogy a következő szezonban hol fog vízilabdázni – nyilatkozta lapunknak a PVSK-Füszért szakosztályelnöke, De Blasio Antonio, aki ezen felül elmondta, hogy tavasszal már megegyeztek a vezetőedzővel, Petik Attilával, így nincs edzőkérdés a gárdánál.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. május 5.

Újabb érmek a lövészektől

2021. május 3.

Aktuális heti versenyek

Torna 2021. május 3.

Ezüstérmet szereztek a legkisebbek

Szinkronúszás 2021. május 3.

Ezúttal Pécsen remekeltek a szinkronúszók