Hírek

Újabb strandfoci, olimpiai hangulatban

Labdarúgás

2012. július 26.

Csütörtökön Csizi Péter alpolgármester és Vári Attila vezérigazgató (PSN Zrt.) megnyitotta a 2. Nevkó-PSN-kupa strandfoci- és -röplabda-kupát. Az ANK-nál a játék mellett óriáskivetítőn nézhetjük az olimpiát is.

Újabb strandfoci, olimpiai hangulatban

Ettől kezdve a londoni ötkarikás játékok focitornájával párhuzamos an az ANK-sportegység homokján is újrakezdődött a nagyüzem - a közbeiktatott gyerekfoci-, illetve röplabdakupára pedig még mindig van pár kiadó hely.

A labdarúgó Eb- sikerére tekintettel az olimpia alatt is hasonló rendszerű játékot szervez a PSN Zrt. Erre máris benevezett a korábbi csapatok egy része, de további, akár csak e kupára összeálló együttesek jelentkezését is várják. A lebonyolítás az Eb-éhez hasonló lesz, vagyis ezúttal az olimpiára kijutott csapatok „nevében” lehet nevezni.  

A „profik” mellett ezúttal a legkisebbeket is igyekeznek bevonni a játékba, ezért részben kapcsolódnak az MLSZ grundfoci-programjához, ez egy két játéknapot jelent a homokban. Másrészt augusztus 4-ére még egy külön gyerektornát is szerveznek – erre még van pár kiadó hely.

A foci mellett pedig a strandröplabda kedvelőit is várják, az ugyancsak ANK-sportegységben kialakítandó homokos pályán nyolcfős csapatokkal (egyszerre négyen lehetnek pályán, mix-rendszerben, azaz mindig két hölgynek is) fut majd az augusztus 6-ára, egész naposra tervezett kupa. Erre a nevezési díj 2000 Ft/csapat, és a helyezettek ugyancsak sportszereket kapnak.

A játék mellett az érdeklődők óriáskivetítőn követhetik figyelemmel az olimpia eseményeit, emellett augusztus 2-án 16-19 óra között (az olimpia román – magyar meccséhez igazodva) egy különleges vízilabda-történeti kiállítás is várja az ANK-hoz kilátogatókat: egy Londonból érkezett klasszikus „double-decker” buszon mutatják be a pólósok relikviáit.

Bővebb infó: www.psnzrt.hu;

labdarúgás: Ábrahám Attila (varkoistadion@psnzrt.hu, tel.: 20/234-6440);

röplabda: Pap Csaba (szabadidosport@psnzrt.hu, 20/235-2710).

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. január 11.

Interjú Lukács Gergellyel

2020. december 31.

Búcsúzunk 2020