Hírek

Szeptember 9-én zár a Hullám-strand

Úszás

2012. szeptember 6.

Szeptember 9-én, vasárnap este hétkor zárja kapuit a Hullámfürdő strandja. Az idei nyár hosszan tartó kánikulája nyomán a tavalyinál napi átlagban több vendég keresett itt felüdülést.

Szeptember 9-én zár a Hullám-strand

Ahogy az elmúlt esztendőkben, ezúttal is az első teljes tanítási hét végén, ezúttal szeptember 9-én zárja kapuit a Pécsi Sport Nonprofit Zrt., által üzemeltetett Hullámfürdő szabadtéri strandja. Bár a tavalyi, néha 1100 látogatót is meghaladó, kiugró hétvégi csúcsok az idén (vélhetően az orfűi aquapark megnyitása miatt is) ezúttal ezer körülire csökkentek, a hosszú kánikula jóvoltából a napi átlagok magasabb létszámot hoztak: hétköznaponként 5-600-an, hétvégente nyolc-kilencszázan váltottak belépőt a Hullámfürdőbe.

A Hullámban ebben az évben több kisebb felújítás-átalakítás is történt, a leglátványosabb a megújult, kitágult terű aula, az öltöző részben még folyó átalakítása, illetve ingyenes, nyílt wifi kiépítése volt. A napokban is zajlik a már koros időmérő-berendezés cseréje, az új órák elsősorban az OB I-es pólósok, illetve az úszók számára jelentenek majd minőségi különbséget a korábbi eredményjelzőhöz képest.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. április 14.

Elhunyt Lindenlaub Roland

Lövészet 2021. április 13.

EB válogatón nyert bronzérmet Csonka Zsófia

2021. április 12.

Aktuális heti versenyek