Hírek

Ötmilliós Samsung-ajándék a pécsi sportnak

2012. november 7.

A Samsung, mint az olimpiai mozgalom kiemelt támogatója nemzetközi „Hope Relay” akciója keretében a nyár elején Magyarországon „Smart Sport a Gyermekekért” elnevezéssel indított kampányt a helyi gyermeksport támogatása érdekében.

Ötmilliós Samsung-ajándék a pécsi sportnak

A fiatalok sportra nevelésén túlmenően a program célja az volt, hogy a felnőtt lakosság is példát mutasson a gyermekeknek, és szabadidős sporttevékenységek révén népszerűsítse a sportot.

A sikeresen zárult akció látványos záróakkordjaként a Samsung Electronics Magyar Zrt. országosan összesen 100 millió forint összértékű Samsung terméket adományoz a magyarországi gyermeksport-szervezetek számára. Mint a többi megyeszékhely, Pécs városa is 5 millió forint értékű termékadományban részesült, amelyet a Pécsi Sport Nonprofit Zrt.-n keresztül elsősorban az annak Sportiskolájában folyó szakmai munka tárgyi feltételeinek javítására fordít.

Az adományok szerdán meg is érkeztek Pécsre, és a Lauber Dezső Sportcsarnokban (a különben részben szintén támogatott) Sportóvoda gyermekeinek rövid labdás bemutatójával színesített ünnepélyes aláírási ceremónián Vári Attila vezérigazgató át is vette őket a Samsung Electronics Magyar Zrt.-t képviselő Szubi Zsolttól. Az ajándékokat az önkormányzat nevében Moór Eszter sportbizottsági elnök köszönte meg az olimpiai mozgalom kiemelt támogatójának – hangsúlyozva, hogy bár ezúttal nem sportszerekről van szó, a háttérmunka olyan, nélkülözhetetlen kellékei szerepelnek a listán, amelykre e nélkül az ajándékozás nélkül valószínűleg más források nem álltak volna rendelkezésre.

Kapcsolódó galéria
2012. november 7. Ötmilliós Samsung-ajándék a pécsi sportnak
Kapcsolódó videó
2012. november 8. Ötmilliós Samsung-ajándék a pécsi sportnak
MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Kézilabda 2021. március 2.

Szigorítások a kézilabdában

2021. március 1.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. március 1.

Csillogó ruhák, spárgák, érmek

Atlétika 2021. március 1.

Egy hétvége alatt két egyéni csúcs