Hírek

A salakról a terembe költözött a foci

Labdarúgás

2012. november 21.

A napokban a salakról beköltöztek a Lauber Dezső Sportcsarnokba a kispályás labdarúgó-bajnokság focistái, elkezdődött ugyanis a városi teremlabdarúgó-bajnokság.

A salakról a terembe költözött a foci

A múlt hét végén a Megyei Közgyűlés dísztermében megtartott ünnepélyes díjkiosztóval hivatalosan is lezárult az Intersport-kupáért kiírt szabadtéri sorozat, ám a csapatok minden pihenő nélkül folytatják is a játékot. Az első fordulót már meg is tartották a Pécs város terembajnoka címért vívott küzdelemben, amelynek lebonyolítása a tavalyi rendszerhez képest némileg megváltozott.

- Megfogadtuk az elmúlt évben pályára lévő csapatok, játékosok, vezetők tanácsait és módosítottunk a versenykiíráson, ugyanis az előző szezonban akadt olyan együttes, amelyik az alapszakaszból történt kiesése miatt csak kilenc mérkőzést játszott. Idén ez nem történhet meg, jóval több alkalom jut mindenkinek a Lauber Dezső Sportcsarnokban, hiszen egy-egy gárda minimum tizennyolcszor lép pályára márciusig. A bajnokságot körmérkőzéses formában rendezzük, mindenki kétszer játszik saját osztályának többi együttesével, az alapszakaszt követően pedig az első három mérkőzik meg a bajnoki címért és az értékes mezgarnitúráért egy kétnapos tornán – mondta Ábrahám Attila, a bajnokság főszervezője.

Január 12-13-án rendezik, ugyancsak a Lauber Dezső Sportcsarnokban a Dunántúli Városok Bajnoka címért kiírt teremtornát, amelyet legutóbb a pécsi Duplex Rota nyert meg, idén pedig a tavalyihoz hasonlóan Sopronból, Székesfehérvárról, Zalaegerszegről és a Dunántúl többi városából is várják a jelentkezőket.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán