Hírek

Jótékonysági terembajnokságot rendez a PSN Zrt.

Labdarúgás

2012. december 13.

November 18-án beköltöztek a salakról a Lauber Dezső Sportcsarnokba a kispályás labdarúgó-bajnokságban szereplő focisták, ahol gólgazdag mérkőzéseket láthatnak hétről hétre a szurkolók, családtagok.

Jótékonysági terembajnokságot rendez a PSN Zrt.

Az évet pedig ezúttal is egy rangos teremtorna zárja.

Az I. osztályban nem volt eddig gólnélküli találkozó, az erőviszonyok is körvonalazódnak, az első három helyért úgy tűnik, a Kácsor Síremlék, a Honsa Neolit FC, a Linox Róth-Ker és a Duplex Rota száll harcba. A II. osztályban kiemelkedik a hibátlan Diana Vendéglő SE, 10-10 ponttal a második és harmadik helyen az Alkonyi Dentál és az újonc Hermanos áll. Az öregfiúk bajnokságban több mérkőzés is elmaradt, így még nem lehet tudni, hogy ki a bajnoki cím esélyese.

Idén elmarad a szokásos Dárdai-teremtorna a Lauber Dezső Sportcsarnokban, helyette azonban a három magánszemély a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. társrendezésével hoz tető alá egy ugyancsak  rangosnak ígérkező nemzetközi, ráadásul jótékony célú öregfiúk-tornát, amelyen a tervek szerint az Európa-ligában szereplő Videoton mellett egy horvát együttes, Budapest legjobbjai és a Pécs is részt vesz. Az eseményt több betétprogram is színesíti majd, emellett az utánpótlás korosztály is parkettre léphet december 29-én.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán