Hírek

Az alapszakasz végéhez érkezett a teremfoci

Labdarúgás

2013. február 8.

Január utolsó hétvégéjén a II. osztályban, február első napjaiban pedig az I. osztályban és a szenioroknál is véget ért a téli teremlabdarúgó-bajnokság alapszakasza.

Az alapszakasz végéhez érkezett a teremfoci

A legmagasabb osztályban a torna előtt megerősödött Kácsor Síremlék áll az élen, a Duplex Rota a második, a dobogó harmadik fokára pedig a torna egyik meglepetéscsapata, a Honsa-Neolit FC ért fel. Az alsóházban nem jött ki a lépés az Állás-pont labdarúgóinak, akik 14 mérkőzés alatt mindössze egy pontot szereztek. A gólkirályi címre a jelenleg 30 gólos Somogyi László (Kácsor Síremlék) esélyes.

A másodosztályban magabiztosan végzett az alapszakasz élén a Diana Vendéglő, második helyen az Alkonyi Dental áll, amely a szabadtéri bajnokság mellett a teremben is jó megállja a helyét. E két csapat mellett a Bolkó Reklám és az Amatőrök jutottak be a felsőházba, ahonnan egyetlen ponttal maradt le a Kapu-Babe FC, amelynek kiváló ellenfele lesz az alsóház győztese címéért folytatott küzdelemben a Red Label. A góllövőlistát a Diana Vendéglő focistája, Kovács Attila vezeti 23 találattal.

A szenioroknál nem történt meglepetés, a favoritnak számító Duplex Rota végzett a csoport élén a szintén jó játékosokat felvonultató Fix-Ház, Rehab FC  és FC Candy előtt. Nagy küzdelem várható az alsóházban is, ahol csekély a különbség a Center Autósiskola, a Szom-Hor Kft. és a Bioszoft között.

Az időközben megkezdődött rájátszás első fordulójában ismét nem születtek meglepetések, hiszen az első osztályban magabiztos győzelmet aratott a listavezető Kácsor Síremlék a Honsa-Neolit FC ellen, míg a másik felsőházi mérkőzésen döntetlen született, így lépéshátrányba került a Duplex Rota és a Linox Róth-Ker. A másodosztály két listavezetője főlényesen nyert, így a Diana Vendéglő egyre közelebb került a bajnoki cím megszerzéséhez. A szenioroknál a Duplex Rota tizenegyszer talált be ellenfele kapujába, magabiztosan halad  a bajnoki cím felé. 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán