Hírek

Teremfoci: már a bajnoki cím a tét

Labdarúgás

2013. február 22.

Hajrájához érkezett a téli teremlabdarúgó-bajnokság, március első hétvégéjén a három osztály legjobb négy csapata méri össze tudását a Pécs város terembajnoka címért a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

Teremfoci: már a bajnoki cím a tét

Március 2-án, 8 órakor kezdődnek a csoportmérkőzések, amely során 12 összecsapást tekinthetnek meg ingyen a nézők a Lauber Dezső Sportcsarnokban. Március 3-án, vasárnap a negyeddöntőkkel folytatódik a teremlabdarúgó-hétvége, 11.00-tól a két elődöntőt rendezik, 12.30-kor pedig már a harmadik helyért küzdenek az együttesek. A teremlabdarúgó-bajnokság aranyérméért 13.15-kor lépnek parkettre a labdarúgók.

Az első osztályban magabiztosan nyerte az alapszakaszt a Kácsor Síremlék, a további helyezések lapzártánk után dőltek el. A gólkirályi címért folyó harcban magabiztosan az élen áll az első helyezett játékosa, Somogyi László, aki 32 találatot szerzett nyolc mérkőzés alatt.

A másodosztályban szintén már korábban eldőlt a bajnoki cím sorsa, ugyanis a Diana Vendéglő 7 ponttal előzte meg üldözőit a rájátszás második fordulója után, ezzel behozhatatlan előnyre tett szert. A góllövőlistát Kovács Attila (Diana Vendéglő) vezeteti 26 találattal, őt csapattársa, a tizenkilenc gólos Török Balázs követi.

Remek mérkőzéseket hozott a Szenior-csoport felsőháza, a Fix-Ház előtt a Duplex Rota szerezte meg a bajnoki címet. A Rehab FC pedig már a rájátszás első összecsapása után bebiztosította helyét a dobogó alsó fokán. A csoport két legjobb góllövője a Duplex Rotából került ki, a második forduló után Galambos Zoltán állt az élen 22 góllal, mindössze két góllal maradt le csapattársától Molnár Ákos.  

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán