Hírek

Pécsi sikerrel zárult az atlétikai verseny

Atlétika

2013. március 28.

Több mint 200 indulóval és igazi versenyhangulattal zárult a három fordulóból álló sorozat, mely 10-12 éveseknek kínált folyamatos versenyzési lehetőséget a téli időszakban.

Pécsi sikerrel zárult az atlétikai verseny
A versenysorozat életre hívásakor elsődleges cél volt, hogy a versenysűrűségen javítsunk, hiszen a korosztály részére elsődleges az élmény. A sportágak köztudottan versenyeznek a jó képességű fiatalokért, igyekeznek minél hamarabb megszólítani őket és folyamatos ingerekkel fenntartani az érdeklődést. Reményeink szerint az elindított sorozat lehetőséget ad szakosztályoknak, edzőknek, hogy tanítványaikat hamar az atlétikához köthessék. Az évről évre és versenyről versenyre növekvő létszám megerősít ennek valódi jelentőségében.

Az élményszerűség növelése érdekében alakítottuk ki a fordulónkénti csapatversenyt. Bár az utóbbi két fordulót a TSC-Dózsa tatabányai csapata nyerte (233 pont), az összesítésben a Pécs PSN Zrt.–PVSK csapata végzett ismét a sorozat élén (650 pont). Gratulálunk Fekete Viktória és Kövesi Enikő lelkes és példamutató felkészítő munkájához. Az összesítésben a bonyhádi Botond DSE csapata lett a második 531 ponttal, és a tatabányaiak harmadik helyen zártak 471 ponttal. Örömteli látni, hogy stabil és jól szereplő csapatokkal érkezett versenyről versenyre a Szekszárdi AK SE, Székesfehérvár, Mohács, Kaposvár, Dombóvár, Dusnok, BONI DSE, Váci Reménység SE. Kellemes meglepetést jelentett a veszprémi fiatal futók megjelenése és remek szereplése a körfutásokban.

A sorozat végére remek hangulatot varázsoltak a 4x300 m-es váltóversenyek, ahol a fiúknál 7, a lányoknál 11 csapat versengett.

Ezzel a versennyel zárult a bonyhádi Atlétikai Centrum téli időszaka, bár a csarnokból elnézve a szakadó hóesést, nehéz elhinni, hogy lassan itt a szabadtéri szezon. Ezúton is köszönjük a rengeteg segítőnek, akik közreműködtek a 12 különböző verseny lebonyolításában!

A résztvevőknek, idelátogatóknak külön köszönjük, hogy megtisztelték versenyeinket, észrevételekkel segítettek, hogy a jövő évben még élménygazdagabb és színvonalasabb versenyeket szervezhessünk.

Eredménylista

Forrás: http://www.acbonyhad.hu

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán