Hírek

Építkező bulival indít a kerékpáros park

Kerékpár

2013. május 3.

A jó idő beköszöntével megkezdődött a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. immár egyéves hegyikerékpár szakosztályának tagjai számára a versenyszezon.

Építkező bulival indít a kerékpáros park

A 18 éves Veszelka Gergő eddig mindkét Magyar Kupa fordulót megnyerte, legutóbb Zalaegerszegen szerezte meg az amatőr kategória abszolút első helyét.

Legutóbb a Budapest Sportiroda és a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. által szervezett Telekom Vivicittá városvédő futáson felállított akadálypályán mutatták be tudásukat a fiatal kerékpárosok, a vállalkozó kedvű érdeklődők pedig ki is próbálták a bringákat.

Papp Norbert létesítményvezető  lapunknak elmondta, hogy május 11-én nagyszabású építkező bulit szerveznek a kertvárosi kerékpáros létesítménybe, ahol a PSN bringásai és Pécs város kerékpáros társadalma együtt kezdi meg a munkálatokat.

- Folyamatosan alakítgatjuk a létesítményt, a minél látványosabb fejlődéshez pedig minden pályázati lehetőséget igyekszünk kihasználni. Szoros együttműködés alakult ki a PSN Zrt., a városvezetők, a Magyar Kerékpáros Szövetség és a Biokom Kft. között a terület színvonalas fejlesztése és kihasználása érdekében. A hivatalos nyitásra várhatóan őszig várni kell, szeptembertől már terveink szerint akár testnevelésórákat is lehet tartani a pályán - foglalta össze a létesítmény állapotát Nagy Sándor, a szakosztály koordinátora.

Érdekességként hozzátéve, hogy részben reménybeli támogatóiknak szánva a szakosztály arculatának formálásán is sokat munkálkodnak. Ennek jegyében készült például egy profi fotósorozatuk, amelyen a szakosztály saját hölgyversenyzői álltak különféle kerékpárokkal a kamera elé.

Kapcsolódó galéria
2013. május 15. Épül/szépül a kerékpáros park
MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán