Hírek

Június elsején nyit a Hullám-strand

Úszás

2013. május 23.

Június elsejétől a Hullámfürdőben található Abay Nemes Oszkár sportuszoda mellett immár a szabadtéri strand is megnyitja kapuit a sportolni, kikapcsolódni vágyók számára.

Június elsején nyit a Hullám-strand

A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. által üzemeltetett Hullámfürdő idén is  rendezett, megszépített környezetben várja az úszni, strandolni vágyókat. A tavalyi árak változatlanok maradtak, a vendégek kérésének eleget téve a társaság megtartotta a múlt nyáron bevezetett délutáni jegyet (hétköznap 15.00-tól zárásig 600Ft), így a munka után csobbanni vágyóknak nem kell kifizetniük az egész napos díjat. Emellett a diákok is kedvezményesen strandolhatnak, az igazolvány felmutatásával 820 forintért lubickolhatnak. Továbbra is ingyenes a Wifi-használat a Hullámfürdőbe látogatóknak, így a gyermekeikre váró szülők internetezésre alkalmas eszközükön elolvashatják a legfrissebb híreket, vagy akár beérkezett üzeneteiket is megtekinthetik.

A strand mellett természetesen nyáron is használható az 50 méteres verseny- és a beltéri tanmedence, illetve a többi kiegészítő szolgáltatás. Június közepétől emellett több úszóiskola is várja különféle tanfolyamokra és úszónapközire a gyerekeket, és a tervek között szerepel a korábban sikeres nyár-közepi Hullám-fesztivál felélesztése is.

A létesítménynek nevet adó népszerű hullám-medence már június 1-től várja a vendégeket, a másik szabadtéri, 33-as medencét egy második ütemben, június 15-én vehetik birtokba a fürdőzők.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. április 14.

Elhunyt Lindenlaub Roland

Lövészet 2021. április 13.

EB válogatón nyert bronzérmet Csonka Zsófia

2021. április 12.

Aktuális heti versenyek