Hírek

Ezüstös pólósok

Vízilabda

2013. június 20.

Fantasztikus eredményt értek el a PSN Zrt. Sportiskola serdülő vízilabdázói: az országos bajnokság utolsó fordulójában hazai pályán legyőzték a Honvédot, ezzel a BVSC-t megelőzve ezüstérmet szereztek.

Ezüstös pólósok

- Úgy vágtunk neki a szezonnak, hogy szeretnénk megszorítani pár csapatot, a szakma pedig a 6-8. hely környékére várta az együttest, ebből is látszik, hogy milyen nagy szó az ezüstérem megszerzése. A bajnokság elején ugyan megnyertünk 1-2 meccset, de ahogy mondani szokták, evés közben jön meg az étvágy. Az utolsó meccsek előtt felcsillant a dobogó lehetősége is, de végig azt hangsúlyoztam a játékosoknak, hogy nem szabad a tabellát nézni, mindig az aktuális feladatra, mérkőzésre kell koncentrálni - kezdte az edző, Lukács Gergely, aki a csapategységben látja a siker kulcsát.

- Sok meccset nyertünk meg egy góllal, és néhány összecsapást vesztett állásból fordítottunk meg, ez jól mutatja a mentális felkészültségünket. A hullámvölgyeket csak egységes felfogással, gondolkodással és játékkal lehet átvészelni. Ezek a gyerekek soha sem kiabáltak egymással, mindig azon voltak, hogy segítsék csapattársaikat a nehezebb periódusokban is, ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a nyolc válogatottal felálló Újpest mögött a másodikak lettünk - vázolta a jó szereplés okait a tréner.

Jövőre korosztályváltás miatt kettéválik a gárda, de a PSN Zrt. Sportiskola vízilabdázói alanyi jogon mindhárom korosztályban (a serdülő mellett gyermek és ifjúsági) megszerezték a felsőházi indulás jogát. 

 

Kapcsolódó galéria
2013. június 20. Ezüstös pólósok
MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. május 13.

Toboroz a vízilabda szakosztály

2021. május 10.

Aktuális heti versenyek