Hírek

Profik és amatőrök is teljesítették az Ironman-t

Triatlon

2013. augusztus 1.

Július 27-én, Nagyatádon tartották a hosszútávú triatlon OB-t, amelyen a profi versenyzők mellett nagyon sok amatőr sportoló is vállalkozott a 3800 méter úszásból, 180 km kerékpározásból és 42 km futásból álló táv teljesítésére.

Profik és amatőrök is teljesítették az Ironman-t

Idén a táv mellett a meleg és a helyenként igen erős szél leküzdése is kihívást jelentett az indulóknak. A közel 40 fokos hőség és a forró aszfalt nagyon megnehezítette a futást. Az egyéni indulók mellett csapatok is nevezhettek, egymást váltva teljesítették a távot a futók.

A versenyen több pécsi sportoló is részt vett, a legnépesebb együttessel a Fittbike SE Amatőr Sportegyesület indult. A legfiatalabb induló 22 éves volt, de több 50 feletti versenyző is nevezett az egyesülettől. Kiss Gábor 11 óra 54 perces ideje az amatőr mezőnyben is kiemelkedőnek számít, de nagyszerűen teljesített Madácsy József is, aki az első Ironman versenyén 12 óra 13 perc alatt végzett.

Két rutinos sportoló is részt vett a megmérettetésen a Fittbike SE színeiben, Dinya Illés immár nyolcszoros, Cseke Károly pedig tizenkétszeres ironman-nek mondhatja magát.

A csapatok is remek időket értek el. A váltók összeállítása:  Fittbike Locomotív (Gosztolya József, Horváth János , Király Balázs),  Fittbike Big Trió (Szabó Alíz, Hetesi Richárd, Esztergomi Zsolt), Fittbike Kópék( Kovács Éva, Polgár Gyula), valamint egy családi váltó, az Antal Brothers.  Antal Zoltán a Balatonman teljesítése után szombaton fivéreivel, Dániellel és Bálinttal indult.

A versennyel egy időben rendezték a Cetrend elnevezésű 10 km-es úszóversenyt is, ahol szintén volt Fittbike-os induló. Király Balázs, miután egy váltó tagjaként leúszta Gyékényesen

a 3800 métert, indult a hosszútávon is.

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben

Úszás 2020. július 27.

Válogatott úszóink sikerei a fővárosból