Hírek

Halasztással folytatódik a kispályás foci

Labdarúgás

2013. augusztus 29.

Ahogy a tavasszal, most sem kegyes az időjárás az Intersport-kupáért kiírt Pécs városi kispályás labdarúgó-bajnoksággal: az augusztus 26-ra kiírt őszi rajtot elmosta az eső, így a nagyüzem szeptember elején indul.

Halasztással folytatódik a kispályás foci

A változékony időjárás miatt már a tavaszi első fordulót is el kellett halasztani, aztán menet közben néhány továbbit is, és bár az idény végén több beiktatott plusz körrel végül behozták a lemaradást a szervezők, az őszi nyitányt ismét csak elmosta a zivatar. A Szuperligában és az első osztályban a múlt héten pár meccset végül hét közben mégis lejátszottak, ám a hivatalos első játéknap így szeptember 3-ára, keddre csúszik - ami előtt még 2-án, hétfőn lejátsszák a 2. forduló meccseit. A csoportbeosztások és meccsnapok a tavaszhoz képest nem változnak, így hétfőtől csütörtökig gyakorlatilag minden délután benépesül a Várkői-pálya salakja.

Az első héten csütörtökön, azaz szeptember 5-én ráadásul a családot sem kell otthon hagyniuk a focistáknak, 15 órától ugyanis programok, játékok és ajándékok (a kisorsolandó fődíj két kerékpár) sokasága várja a gyerekeket is.

Emlékeztetőül a csoportok élmezőnyei: a Szuperligában öt ponttal vezet a Kácsor Síremlék, meglepetésre második a Hungaro Chemical's, a dobogó harmadik fokán a tavaly még TESZ néven a bajnokságot nyerő Öko-Trade Kft. áll. Az első osztályban viszonylag nagy előnyt szerzett a Csofém SE, a második Állás-Ponttól mindössze egy ponttal maradt le a La-Do-Mil Bőrdíszmű és a Trans-O-Flex. A másodosztályban található az egyetlen hibátlan csapat, a Hauni Sopiana, amely őrzi magabiztos előnyét a második Pécsi Közutasok előtt, harmadik a várakozásoknak megfelelően a Szinkron Barkács. A harmadosztályban az utolsó előtti fordulóban vesztette el veretlenségét a még így is listavezető GLT-Delta, második a Nojo. A Szenior A-csoportban is izgalmasan alakul a bajnokság, jelenleg első a Duplex Rota, de szorosan mögötte áll a tavalyi bajnok Kungáz Bt., emellett dobogós az AC Maligán is. A Szenior B-csoportban is kiélezett a verseny, az Old Fireman és a Bioszoft azonos ponttal áll az élen. A szenior 50+-ban listavezető az Európa Pékség, második a tavalyi bajnok PÖBE, a dobogó harmadik fokán a Fehér Sólymok tanyázik.

További információk, tabellák, góllövőlisták, adatbank, fotók: www.psnzrt.hu.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán