Hírek

Fél napos bringaverseny a Tour de France-ért

Kerékpár

2013. augusztus 31.

Ha a Beliscséről tervezett prológ végül el is marad, reggel hattól este hatig így is fél napot kerekezhetnek az arra erőt érzők szeptember 7-én.

Fél napos bringaverseny a Tour de France-ért

Az előnevezések alapján immár nemzetközinek tekinthető, Baranyában újdonságnak számító lebonyolítású viadalon három kategóriában - profi (MKSZ-licensszel), amatőr és váltó (maximum 4 amatőr kerékpáros) - szállhatnak nyeregbe a sportolók. A Beliscséről tevezett prológot a horvát fél az utolsó pillanatban lemondta, így a startpisztoly szeptember 7-én, 6.00 órakor a harkányi strand melletti Hotel Xavin előtt dördül el. Innen az 58-as út - Máriagyűd - Siklós - Harkány szakaszon (előbbieken az országúton, félpályás forgalomeltereléssel, utóbbin a kerékpárúton), 12,8 kilométeres kör vár az indulókra - amennyi este hatig belefér. A szervezők a verseny során folyamatos orvosi felügyeletet és frissítőt biztosítanak.

A versenyt kategóriánként az nyeri, aki a 12 óra alatt a legnagyobb távolságot (a legtöbb kört) teljesíti. A befutó ugyancsak a Hotel Xavinnál lesz 18 órakor, majd az itt felállított nagyszínpadnál tarják 19 órakor az ünnepélyes eredményhirdetést is. Az abszolút győztes teljes ellátással járó repülős utazást nyer a Tour de France 2014. évi versenyének párizsi befutójára. A nevezési díj egységesen 2000 Ft/fő.

Bővebb infó, versenykiírás: www.tensipecs.hu, www.psnzrt.hu

Érdeklődés, jelentkezés: congress@tensipecs.hu

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán