Hírek

Erdeiné Békési Valéria kapta az Ifjúsági Díjat

Torna

2013. szeptember 2.

A PSN Zrt. torna szakosztálya kiváló edzőjének, Erdeiné Békési Valériának Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése az áldozatkész, értékalapú, nevelői, oktatói munkája elismeréseként

Erdeiné Békési Valéria kapta az Ifjúsági Díjat

Ha valaki Pécsett tornázni szeretne, akkor előbb-utóbb összefut Erdeiné Békési Valériával, de ha nem ezzel a sportággal akarunk foglalkozni, akkor is érdemes megismerni "mindenki Vali nénijét".

Vali néni három éves korában lépett először tornaterembe, azóta nem tud onnan szabadulni, ami kész szerencse, hiszen nem is akar. Azóta töretlen a lendülete, a mai napig részt vesz szenior versenyeken. Véleménye szerint a torna olyan alapokat ad, amelyeket később minden sportágban hasznosítani lehet. Az úszó Jakabos Zsuzsanna is tornával kezdett, de a kiváló labdarúgót, Gera Zoltánt is lehetett Pécsett látni, amint éppen a szaltókat gyakorolta. A mindig fiatalos tréner filozófiája szerint a gyerekek olyanok, mint a hangszerek, meg kell őket szólaltatni. Ha ez nem sikerül, akkor pedig nem a hangszer a hibás, hanem a zenész.

A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezetősége és minden dolgozója gratulál a kitüntetéshez és a további szép sikereket kíván Vali néninek.


 

Erdeiné Békési Valéria 1956-ban született Pécsett. 1974-ben érettségizett a Leőwey Gimnáziumban, orosz–testnevelés szakos diplomáját a Pécsi Tanárképző Főiskolán szerezte 1978-ban. 1959-től 1972-ig a PVSK igazolt versenyzője. Dolgozott több pécsi általános iskolában, volt városi tornaedző, 2010-től a PSN Zrt. tornaedzője. Három gyereke van, Melinda, Judit és Klára.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
2021. március 5.

Folytatódnak az edzések

Kézilabda 2021. március 2.

Szigorítások a kézilabdában