Hírek

PEAC-Pécs: Bérlet már hatezer forinttól

Kosárlabda

2013. szeptember 17.

Rendkívül kedvező és számos kedvezménnyel járó bérlet és belépőjegy konstrukciókkal várja a PEAC-PÉCS női kosárlabda csapata szurkolóit a 2013/2014-es idényben.

PEAC-Pécs: Bérlet már hatezer forinttól

A bérletárusítás szerdától kezdődik a Sportcsarnokban.

A bérletek alapára 10.000 Ft lesz egy teljes idényre a PEAC-PÉCS mérkőzéseire, amelyek ebben az évadban egy rendkívül erős, színvonalas, izgalmasnak ígérkező Közép-Európai Liga, magyar bajnokság, valamint FIBA Európa Kupa küzdelmeinek lelátóról történő megtekintésére jogosítják fel a tulajdonost.

Ingyen jöhetnek be a 10 év alatti gyerekek és a 70 év felettiek, és a nappali tagozatos diákigazolvánnyal rendelkezők.

A bérletek árából 40% kedvezményt kapnak a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők, illetve az estin és levelezőn tanuló diákok, valamint a Pécsi Tudományegyetem dolgozói is (érvényes igazolvány bemutatásával). Jól jár, akinek van Pécsi Tüke kártyája, hiszen annak bemutatása esetén 10%-kal lehet olcsóbban bérletet vásárolni.

Aki teljes áron tudja megvenni a szezonbelépőjét, alternatív fizetőeszközökkel is rendezheti az ellenértékét, mert a klub elfogadja a Sodexo HAJRÁ!,  KULTÚRA utalványt illetve Szabadidő Erzsébet-utalvánnyal is lehet fizetni.

Számos szurkoló élt a részletfizetési lehetőséggel, amely idén is biztosított, a bérletár első felét október 15-ig, a teljes árat pedig december 15-ig kell kifizetni.

A küzdőtéri bérlet 15 ezer forintba kerül, amelyre a fenti kedvezmények ugyancsak érvényesek.

A belépőjegyek árai a felnőtteknek 800, a diákoknak, nyugdíjasoknak 600 Ft, és aki elővételben vásárolja meg a belépőjét, Tüke-kártyával 10% engedményt érvényesíthet, valamint elővétel esetén tud a fenti utalványokkal is fizetni.

A kedvezmények önállóan érvényesek, tehát nem adódnak össze.

További információkat a bérletvásárlásról valamint csapatunk várható programjáról a www.peacpecs.hu oldalon találhat.

Klubunk szeretettel vár minden pécsi kosárlabda barátot rendezvényeire. 

PEAC-Pécs 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. január 11.

Interjú Lukács Gergellyel

2020. december 31.

Búcsúzunk 2020