Hírek

Három bringás ezüstérem Bölcskéről

Kerékpár

2013. szeptember 23.

Szeptember 21-én, Bölcskén immár második alkalommal rendezték meg a terepkerékpárosok maratoni versenyét, amelyen a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. hegyikerékpár szakosztályának öt tagja is rajthoz állt, három ezüstérmet hoztak el a pécsi bringások.

Három bringás ezüstérem Bölcskéről

A terepkerékpáros szezon egyik záróeseményének számító Bölcske maratonra több mint 200 kerékpáros nevezett, az indulók két táv közül választhattak, a rövidebb kedvelőire 25 kilométert, a hosszútáv rajongóinak pedig 50 kilométert kellett tekerniük a célig. A versenyközpontot a település Pincefalunak nevezett részén alakították ki, onnan vezetett a pályaszakasz a Bölcskén és környékén található pincék és szőlők között, át meredek emelkedőkön, érintve a Duna-partot. Ugyan a napos idő kedvezett a kerékpárosoknak, ám a nagy széllel mindenkinek meg kellett küzdenie.


                                                       Veszelka Gergely 

A pécsiek közül a felnőtt kategóriában második, abszolútban hatodik Wawra Nándor teljesítette leggyorsabban a 25 kilométeres távot, 1:10:05 perc alatt ért a célba, a mindössze 17 éves Veszelka Gergely U19-ben ezüstérmet szerzett, abszolútban pedig az előkelő 12. helyen végzett. A PSN Zrt. harmadik férfi versenyzője, Katona Miklós a felnőtt kategória kilencedike lett.


                                                               Wawra Nándor 

A hölgyeknél Szabó Melinda a master korcsoport második helyén ért célba, az abszolút kategóriában pedig csapattársát, Huszics Katalint megelőzve a 10. lett 1:44:27-es idejével. 


                                      A lányok: Szabó Meli és Huszics Kata 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán