Hírek

Kaposvári győzelem, hazai ezüst a pólókupán

Vízilabda

2013. október 18.

Véget ért a PVSK-Füszért vízilabda-szakosztálya által az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában rendezett Olympics Way elnevezésű nemzetközi férfivízilabda-torna.

Kaposvári győzelem, hazai ezüst a pólókupán

A háromnapos megmérettetésen a hazai és a kaposvári együttesek mellett részt vett az egyiptomi bajnokcsapat és két török együttes is.

A tornán körmérkőzéses rendszerben mindenki játszott mindenkivel, így alakult ki a végső sorrend.
A hivatalos díjátadáson részt vett és díjat adott át Csizi Péter, Pécs Megyei Jogú Város alpolgármestere, Vári Attila, a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, kétszeres olimpiai bajnok, Haron Eltouny, a Heliopolis elnöke, Mohamed Abusalim, a Heliopolis szakosztályvezetője és Lukács Gergely főszervező, utánpótlás szakágvezető.

A torna végeredménye:
1. Kaposvári VK
2. PVSK-Füszért
3. Heliopolis (Egyiptom)
4. Enka Istambul (Törökország)
5. Manisa (Törökország)

Különdíjak:
A legjobb játékos (a csapatok edzőinek szavazatai alapján):
Czigány Károly, PVSK-Füszért

A legjobb kapus (a csapatok edzőinek szavazatai alapján):
Karim Negm, Heliopolis

Gólkirály:
Nicola Frankovic, Enka Istambul

Haron Eltouny emlékplakettet adott át Csizi Péter alpolgármesternek, Fekete Szilveszternek, a győztes csapat vezetőedzőjének és Bereczki Miklósnak, a pécsi csapat trénerének.

"Nagyon hasznosnak bizonyult a háromnapos torna, számos új taktikai elemet kipróbálhattunk. A mérkőzések során voltak jobb periódusaink, erre építve folytatjuk a felkészülést az előttünk álló feladatokra. Sikerült saját nevelésű fiatal játékosokat is kipróbálnunk" - értékelte a tornát a hazaiak vezetőedzője, Bereczki Miklós.

A ZF-Eger lesz a pécsiek ellenfele a szombaton a bajnokság 6. fordulójában. A tavalyi idény legjobbja ebben a szezonban valamennyi mérkőzését megnyerte, és pontveszteség nélkül vezeti a tabellát. 

Bereczki Miklós vezetőedző, PVSK-Füszért: Nagyon nehéz túra lesz egyrészt, mert messze van Eger Pécstől, másrészt mivel a tavalyi bajnokhoz megyünk vendégségbe. Az egri csapat erre a szezonra is hasonlóan jó szereplést tervez, azt gondolom, nem vagyunk egy súlycsoportban, de mint máskor is, győzni szeretnénk és ezért minden tőlünk telhetőt megteszünk a vízben.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. május 5.

Újabb érmek a lövészektől

2021. május 3.

Aktuális heti versenyek

Torna 2021. május 3.

Ezüstérmet szereztek a legkisebbek

Szinkronúszás 2021. május 3.

Ezúttal Pécsen remekeltek a szinkronúszók