Hírek

Rangos tornán vesznek részt a pólósok - FRISSÍTVE

Vízilabda

2014. január 29.

Kiemelkedően rangos tornán vesz részt február első hétvégéjén a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. utánpótlás vízilabdacsapata, az U17-es pécsi fiúk a világ legjobbjaival mérkőznek meg.

Rangos tornán vesznek részt a pólósok - FRISSÍTVE

Február 3.:

Pécsi eredmények:

PSN Zrt. - Vulagmeni (GRE)     5 :11
PSN Zrt. - Vojvodina (SRB)     11 :15
PSN Zrt. - Bogliasco (ITA)     8:8, büntetőkkel: 2 : 0
PSN Zrt. - Partizan Belgrad   9-17  
PSN Zrt. - UVSE                   7-16 

-Fantasztikus tornán vehetünk részt. A szervezés, az ellátás, a szállás minden igényt kielégít, válogatott szintű, a torna színvonala pedig világklasszis. Csapatunk a szűk világelitbe tartozó gárdák ellen játszik remek meccseket. Az eddigi három mérkőzést figyelembe véve nagyon elégedett vagyok a srácokkal, meccsről meccsre folyamatosan fejlődik a játékunk. A görög bajnok ellen két negyedig játszottunk jól, a Vojvodina ellen ezt már három negyedig tudtuk tartani. A szombati Bolgilasco elleni összecsapáson pedig kisebb-nagyobb hibákat leszámítva végig  jól teljesítettünk, amelynek győzelem lett a jutalma. A torna kettős célja egyrészt, hogy szakmailag tudjunk előre lépni, összerakjuk a védekezési sémákat, és elől pedig próbáljunk minél összehangoltabb, tudatosabb támadójátékot felépíteni. A másik fontos cél, hogy csapattá kovácsolódjunk, ahol minden játékos tűzbe megy a másikért. Úgy látom, jó úton haladunk, bár még nagyon sok munkát kell elvégeznünk, hogy felkészülten várjuk a február végi bajnoki rajtot – mondta Lukács Gergely, a pécsi gárda edzője.


KORÁBBAN ÍRTUK:

Hatodik alkalommal - immár hat csapat részvételével - rendezik meg Szegeden a Napfényfürdő Aquapolis-Hunguest Hotels Challenge Cup névre keresztelt vízilabda-tornát. A magyar színeket az UVSE mellett a PSN Zrt. képviseli. Emellett az olasz Bogliasco, a szerb Vojvodina és a Partizan Belgrád, valamint a görög Vouliagmeni emeli a torna rangját.

- Óriási megtiszteltetés, hogy minket is meghívtak a világ legjobb utánpótlás gárdáit felvonultató tornára. A felkészülés szempontjából kiváló erőfelmérőnek tartom a versenyt, hiszen február végén már a bajnokságban kell megállnunk a helyünket. Szeretném, ha a fiúk mind egyénileg, mind csapatként a legjobbat hoznák ki magukból, ha ez sikerül, akkor meglepetéseket is tudunk okozni - mondta Lukács Gergely, a pécsi csapat edzője.

A torna időpontja: 2014. január 31-február 2.

A versenyen résztvevő csapatok:

1. UVSE (HUN, Budapest)

2. PSN Zrt. (HUN, Pécs)

3. Vojvodina VK (SRB)

4. Vouliagmeni Nautical (GRE)

5. VK Partizan (SRB)

6. Rari Nantes Bogliasco (ITA)

 

A torna programja:

2014. január 31., péntek

10.00: PSN Zrt. – Vouliagmeni

11.30: Bogliasco – Partizan

13.00: UVSE – Vojvodina

17.00: Vouliagmeni – Partizan

18.30: PSN Zrt. – Vojvodina

20.00: Bogliasco – UVSE

 

2014. február 1., szombat

10.00: Vojvodina – Partizan

11.30: PSN Zrt. - Bogliasco

17.00: Partizan - PSN Zrt.

18.30: Bogliasco – Vojvodina

20.00: UVSE – Vouliagmeni

 

2014. február 2., vasárnap

10.00: UVSE – Partizan

11.30: Vouliagmeni - Bogliasco

17.00: Vojvodina - Vouliagmeni

18.30: UVSE - PSN Zrt.

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. május 13.

Toboroz a vízilabda szakosztály

2021. május 10.

Aktuális heti versenyek