Hírek

Csonka Zsófi ötödik lett az ob-n

Lövészet

2014. február 3.

Február 1-jén Százhalombattán rendezte a Magyar Sportlövők Szövetsége a Légfegyveres Országos Bajnokságot, amelyen a PSN Zrt. többszörös olimpikonja, Csonka Zsófia az ötödik helyen végzett.

Csonka Zsófi ötödik lett az ob-n

Zsófi a légpisztoly 40 lövéses versenyszámában 374 alaperedménnyel az ötödik helyen került a döntőbe, ahol végül ugyanebben a pozícióban is végzett. 

- Sok minden közrejátszott az ötödik helyezésemben. Többek között az sem tette egyszerűvé a versenyzést, hogy a fegyveremmel elég sok apró dolog történt az elmúlt két hétben, amelyek miatt fontos alkatrészeket kellett kompletten kicserélni, ezek tesztelésére és helyes beállítására pedig nem jutott már elég idő a szoros versenyprogram miatt. A sérülésemet követően 10 hónap után január 4-én versenyeztem először, majd azt követően minden hétvégére jutott egy, esetenként két verseny, ez sem feltétlenül segített, megéreztem a nulláról 100%-ra rúgó terhelést. Illetve a többi indulóval együtt az volt a véleményünk, hogy a késői kezdés, és a teljesen érthetetlen este 9 órás döntő időpontja a mi sportágunkban példátlan, nem is beszélve arról, hogy az év hazai kiemelt versenyén, az országos bajnokságon történt mindez. Azt gondolom, hogy ezek mind nyomós okai voltak annak, hogy a szombat este nem az én estém volt, és hiába küzdöttem minden erőmmel, sajnos csupán ennyire futotta - mondta Csonka Zsófia az országos bajnokságot követően.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
2021. március 5.

Folytatódnak az edzések

Kézilabda 2021. március 2.

Szigorítások a kézilabdában