Hírek

Vári Attila Zentára látogatott

Vízilabda

2014. március 27.

Az idén 70. születésnapját ünneplő Magyar Szó napilap és a délvidéki Aranycsapat Alapítvány meghívására a PSN Zrt. kétszeres olimpiai bajnok vezérigazgatója, Vári Attila március 21-22-én ellátogatott Zentára, Szabadkára és Csókára.

Vári Attila Zentára látogatott

Vári Attila öccsével, a szintén pólós Lászlóval, és a korábbi válogatott Petőváry Zsolttal látogatott Szerbiába. A Pécsett rendezett 9. Összmagyar nemzeti diákbajnokságon kialakított jó kapcsolatnak köszönhetően nagy szeretettel várták a Pécsről érkező vendégeket a Délvidéken. Zentán Ceglédi Rudolf polgármester és az önkormányzat sportért felelős képviselője, Kosiczky András mutatta be a város kiemelkedő sporteredményeit, majd Csókán Balázs Ferenc polgármester látta vendégül a pólósokat. Vári Attiláék a zentai Vízilabdaklub vezetőedzőjével, Tóth Lászlóval és a női csapat kapitányával, Kincsek Krisztinával is megismerkedtek, majd az épülő sportcsarnokot is megtekintették.

 

A kétszeres olimpiai bajnok a zentai városháza dísztermében tartott élménybeszámolójában beszélt a kezdetekről és a válogatottban töltött évekről is. Vári Attila kihangsúlyozta, hogy a sportolás mellett nem szabad elhanyagolni a tanulást sem. A dedikálást követően Táborosi László, helyi sporttörténész Zenta sporttörténetéről szóló könyveket ajándékozott a Pécsről érkezett csapatnak.

- Szeretném megköszönni a nagyon kedves fogadtatást, hihetetlen vendégszeretettel vártak minket a délvidéki városokban. Külön öröm volt számomra, hogy megismerkedhettem a nagy sportmúlttal rendelkező városok kultúrájával, helyi nevezetességeivel - mondta Vári Attila a kirándulást követően.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. május 13.

Toboroz a vízilabda szakosztály

2021. május 10.

Aktuális heti versenyek