Hírek

Három baranyai iskola csapatáért szoríthatunk

Labdarúgás

2014. május 15.

Negyven csapat, rengeteg gyerek veszi birtokba a hétvégén Pécsett a kovácstelepi labdarúgócentrumot, ahol a Telekom labdarúgó diákolimpia országos döntőjére kerül sor.

Három baranyai iskola csapatáért szoríthatunk

A fináléig a megyék, valamint Budapest legjobbjai jutottak el mind a lányoknál, mind a fiúknál, s most kiderül, melyik két iskola együttese végez az élen – az biztos, hogy nagy csaták lesznek a pályákon.

A házigazda Baranya megyét a fiúknál egy visszalépésnek köszönhetően két csapat képviseli: a megyei döntőt megnyerő Siklósi Közoktatási Intézmény mellett a második helyezett komlói Kökönyösi Oktatási Központ diákjai számára is folytatódott a sorozat. A lányoknál a pécsi Leőwey Klára Gimnázium együttese küzdhet a diákolimpiai elsőségért, s a hírek szerint arra feltétlenül van esélye, hogy a legjobb nyolc közé kerüljön.

A Magyar Diáksport Szövetség szervezésében megrendezésre kerülő Telekom labdarúgó diákolimpia országos döntője szombaton 8.30-kor a megnyitóval kezdődik, aztán indulnak a mérkőzések, vasárnap ismét 8.30-kor rajtol a program. Az első napon a csoportmeccsekre kerül sor (a lányoknál és a fiúknál is négy–négy csoportba osztották a húsz–húsz csapatot), a másodikon pedig jöhetnek a helyosztók.

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán