Hírek

Kenderesi Cseh Lászlónál is jobb időt úszott

Úszás

2014. június 19.

A PSN Zrt. Sportiskola 18 éves úszója, Kenderesi Tamás a kecskeméti országos ifjúsági bajnokságon elért 1:56.59 perces idejével a 200 pillangó világranglistájának élcsoportjába került, ezzel a nancsingi ifjúsági olimpia egyik esélyesévé lépett elő.

Kenderesi Cseh Lászlónál is jobb időt úszott

Miközben Rómában Pulai Bence 1:58.27 perces idővel győzött a Hét domb nemzetközi úszóversenyen, Kenderesi káprázatosan teljesített Kecskeméten, a PSN Zrt. versenyzője hatalmas egyéni csúccsal elsőként csapott a célba, ezzel a római mezőnyt is maga mögé utasította volna.
- Egy kicsit felfoghatatlan számomra az időeredményem és az, hogy utazom Nankingba, az ifjúsági olimpiára. Igazából a berlini felnőtt Európa-bajnokságra szerettem volna kijutni, de mivel ennek az időpontja megegyezik az augusztus 16-28. között esedékes ifjúsági olimpiával, ezért nem megyek a német fővárosba. Természetesen az ifjúsági olimpia is nagyon jó bemutatkozás lesz, legalább akkora esemény, mint az Eb, ha nem nagyobb – mondta Tari Imre tanítványa, Kenderesi Tamás.
- A tavalyi ifi ob-n második lettem, akkor az idei győzelmet tűztem ki célul, amely sikerült is. Bár mindhárom pillangó számban szerettem volna nyerni, de ez 50 méteren nem sikerült. Céljaim között szerepel még a négy hét múlva esedékes ifi Eb-n a 200 méter pillangó aranyérme, mindent megteszek érte – tette hozzá Kenderesi, akinek az időeredménye az idei világranglistán jelenleg a tizenegyedik, ezzel Cseh Lászlót is megelőzve a legjobb magyar eredmény.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. április 14.

Elhunyt Lindenlaub Roland

Lövészet 2021. április 13.

EB válogatón nyert bronzérmet Csonka Zsófia

2021. április 12.

Aktuális heti versenyek