Hírek

Százhuszonnyolcan úsztak a pikkelysömörösökért

Úszás

2014. október 29.

Most is együtt csobbantak az elfogadásért és az egészséges életmódért

Százhuszonnyolcan úsztak a pikkelysömörösökért
Pécs mellett Szegeden, Debrecenben és Budapesten úsztak a pikkelysömörösökért. A legtöbb métert Szegeden gyűjtötték (39 400 méter), a második helyre Pécs ért 26 300 méterrel, a dobogó alsó fokára a debreceniek állhattak 22 600 méterrel, Budapesten pedig 15 500 métert úsztak a résztvevők.


              A PSN Zrt.-Sportiskola úszói és edzői is részt vettek az Úszók éjszakáján

KORÁBBAN ÍRTUK:


A Magyar Dermatológiai Társulat kezdeményezésére idén már harmadszor úsznak együtt olimpikonok és lelkes önkéntesek az október 29-i Psoriasis Világnapon.

A Magyarországon és a világon is egyedülálló rendezvény célja a pikkelysömör ismertségének növelése és a pikkelysömörrel élő betegek társadalmi elfogadottságának javítása. A nagyszabású eseményhez korábban is számos olimpikon, élsportoló adta arcát és nevét.
Tavaly már másfélszer annyian vettek részt az Úszók Éjszakáján, mint 2012-ben és a közel 30 résztvevő olimpikonnal és élsportolóval karöltve összesen 136 ezer 350 métert úsztak le a pikkelysömörrel élőkért.

Ússz vagy szurkolj velünk te is 2014. október 29-én Budapest, Debrecen és Szeged mellett Pécsett is, és megdönteni a rekordot!

Az Úszók Éjszakája rendezvényeire a belépés ingyenes.

A PSN Zrt. ifjúsági olimpiai bajnoka, Kenderesi Tamás is rajtkőre áll az úszók éjszakáján.

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. április 14.

Elhunyt Lindenlaub Roland

Lövészet 2021. április 13.

EB válogatón nyert bronzérmet Csonka Zsófia

2021. április 12.

Aktuális heti versenyek