Hírek

Legendák előtt rúgták a labdát a törpfocisták

Labdarúgás

2014. december 2.

A PSN Zrt. az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóságával karöltve, két alkalomra bontva rendezi meg immár hagyományos labdarúgó-tornáját a sportág alapjaival ismerkedő legifjabb korosztályok részére.

Legendák előtt rúgták a labdát a törpfocisták
December 1-én 9 kertvárosi óvoda fiataljai mérték össze tudásukat.

Egy közel két éve tartó program keretein belül először a kertvárosi óvodások vették birtokba a Lauber Dezső Sportcsarnok parkettáját. December 8-án pedig a nyugati városrész fiataljai rúgják majd a labdát. 

A rendezvényt a házigazda Lauber Dezső Sportcsarnokot működtető Pécsi Sport Nonprofit Zrt. kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázója, Vári Attila mellett Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának Népjóléti és Sportbizottságának elnöke, Sztojkovics Éva nyitotta meg. Az ünnepélyes megnyitón részt vett ifj.Bogyay Zoltán, az MLSZ Baranya megyei Igazgatóságának igazgatója mellett Hári József képviselő is.

Az óvodásokat a PMFC-Matias NB I-es labdarúgói (Gőcze Gergő, Horváth Adrián, Márkvárt Dávid) mellett a korábbi pécsi kiválóságok terelgették. A tornán segítőként részt vett Lőrincz Sándor, Toma Árpád mellett id. Dárdai Pál is, aki 1974 és 1986 között a PMSC csapatában szerepelt, ahol 284 élvonalbeli mérkőzésen 67 gólt szerzett. Tagja volt az 1978-as magyar kupa-döntős és az 1985-86-os bajnokságban ezüstérmet szerzett csapatnak.

Kapcsolódó galéria
2014. december 1. Törpfoci Mikulás-kupa
MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán