Hírek

Szavazzunk a pécsi virtuózra!

Jégkorong

2014. december 16.

Miután a legkisebbek kategóriáját megnyerte a pécsi Boros Misi, aki szabadidejében a PSN Zrt.-Sportiskola jégkorongcsapatában hokizik, most már csak egy lépést kell megtennie az abszolút fődíjért, de ehhez a nézők segítségére is szükség van.

Szavazzunk a pécsi virtuózra!

A döntő korcsoportgyőztesei még egyszer színpadra állnak majd, hogy megküzdjenek a Virtuózok "abszolút fődíjasának" címéért, a december 19-ei élő adásban (fináléban) ahol azonban már a nézők szavazatai döntenek.

A szavazás szabályairól részletesen >>>

Másnap, december 20-án Virtuózok-gálaestet rendeznek a SYMA csarnokban a döntő szereplőinek részvételével. Ezen a gálaesten adják át a verseny további különdíjait, amelyeket hazai szimfonikus zenekarok, az Armel Operafesztivál és Molnár Levente operaénekes ajánlott fel.

A versenyzőket a döntőben kísérő MR Szimfonikusok már a pénteki adásban felajánlotta különdíját Boros Misinek, aki eszerint a 2015/16-os évadban felléphet a zenekarral.

A versenyről további információk a ITT>>>.

 

KORÁBBAN ÍRTUK:

Boros Misi ezúttal is rendkívül elegánsan, finoman játszott, játékával a korcsoportjában első lett.

A legkisebbek kategóriájában a Virtuózok döntőjében ő szerezte meg az első helyet, amelyet vastapssal köszönt meg a közönség.  A 11 éves pécsi tehetség a lemezfelvétel mellett koncertlehetőséget is kapott, miután a MR Szimfonikusok különdíját is bezsebelhette. 

Este tíz után maga Boros Misi is megjelent Pécs főterén, hogy megköszönje a szurkolást és a támogatást. A fiú arra biztatta pécsi rajongóit, hogy jövő hét péntekig még semmiképp se felejtkezzenek el róla, szavazzanak, hiszen a döntő korcsoportgyőztesei még egyszer színpadra állnak, hogy megküzdjenek a Virtuózok “abszolút fődíjasának” címéért. A december 19-ei élő adásban ráadásul a nézők szavazatai döntenek majd. A fődíj 12 millió forint.

A műsor előtt egyébként mintegy százan gyűltek össze a Széchenyi téren. A “Kicsi a Boros, de erős” feliratú pólóba nemcsak Misi osztálytársai, hanem Csizi Péter, országgyűlési képviselő és dr. Őri László, Pécs alpolgármestere is belebújt.

A Jókai Baráti Kör azért szervezte ezt a flashmobot, hogy megmutassa, nemcsak az egész iskolája, hanem a város is vele van és szurkol neki. A flashmob alatt bejárták a belvárost, végigmentek a főutcán és a bevásárlóközponton.

A Széchenyi téren felállított kivetítőnél együtt drukkoltak a pécsiek Misinek, Őri László pedig köszöntette is a győztest a téren. Kiemelte, az ilyen fiatal tehetségek mint Misi mind azt támasztják alá, hogy Pécs valóban a kultúra fővárosa.

 

Forrás: pecsma.hu

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. május 5.

Újabb érmek a lövészektől

2021. május 3.

Aktuális heti versenyek

Torna 2021. május 3.

Ezüstérmet szereztek a legkisebbek

Szinkronúszás 2021. május 3.

Ezúttal Pécsen remekeltek a szinkronúszók